14.8 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Pravočasno si zagotovite vstopnice za finalne tekme

vstopnicaŠentjur, 20. 5. 2015 – Košarkarski klub Tajfun se je uspel prebiti v finale Lige Telemach in za lovoriko najboljšega se bo meril s rivali iz Rogaške Slatine. Ta uspeh pa so v klubu dosegli prvič, zato so morali pretuhtati tudi organizacijski vidik in drugačne okoliščine kot v dosedanjem teku sezone. Na svoji spletni strani so zapisali naslednje obvestilo za ljubitelje košarke, ki ga povzemamo v celoti:

“Zaradi zahtev upravnih organov, krovne košarkarske organizacije in medijev smo prisiljeni vzpostaviti poseben režim vstopa v športno dvorano Hruševec, saj imamo stroga navodila, ki se jih moramo držati. Zavedamo se, da je zanimanje za ogled finala izjemno, na drugi strani pa smo v neugodnem položaju, saj je kapaciteta dvorane za finalne tekme precej zmanjšana, prav tako pa je tokratna organizacija s stroškovnega vidika sorazmerno dražja.

V klubu želimo omogočiti ogled najbolj zvestim podpornikom. Tako bodo imeli prednost pri nakupu imetniki sezonskih vstopnic. Odločili smo se oblikovati paket vstopnic, ki omogoča ogled druge tekme v finalni seriji, kakor tudi morebitne četrte – torej obeh domačih tekem (nedelja, 24. 5. ob 20.00 in po potrebi četrtek, 28. 5. ob 18.00). Enotna cena paketa tako za odrasle kot mladino (tudi otroke) je 15 EUR. Vsak kupec prejme tudi kvalitetno obojestransko potiskano spominsko majico. V primeru, da četrta tekma finala ne bo odigrana, bo prinosnikom ob njeni predložitvi ob nakupu sezonske vstopnice za tekmovalno sezono 2015/16 priznan popust v višini 10 EUR.

Vse obiskovalce obveščamo tudi, da za prost vstop veljajo izključno izkaznice Združenja moških klubov 1. SKL. Trenerske in sodniške izkaznice torej ne veljajo. Predprodajo vstopnic bomo izvajali v petek, 22. maja 2015, v avli športne dvorane OŠ Hruševec Šentjur:

  • od 16.00 do 18.00 jih bodo lahko kupovali imetniki sezonskih vstopnic,
  • od 18.00 do 19.00 pa ostali zainteresirani.

V veljavi bo omejitev nakupa na dve vstopnici. Rezervacij ne moremo upoštevati. Istočasno bo možen tudi nakup navijaških šalov. Pred dvorano bodo v času domačih tekem omogočeni ogledi prenosov. Zaradi izjemno zmanjšanih parkirnih kapacitet prosimo gledalce, da v največji možni meri pridejo na tekme peš, tiste z vozili pa, da jih parkirajo na parkiriščih v širši okolici dvorane. Prosimo za razumevanje in se vnaprej zahvaljujemo za potrpljenje.”

 

 

Sorodne novice

Tomaž Bolčina se vrača v Šentjur

Jure Godler

Prvoligaški ekipi se je pridružil Pavle Boljkovac

Jure Godler

V naslednji sezoni želijo biti navdušeni

Jure Godler

Rogaška prekinila niz zmag Tajfuna

Jure Godler

Tajfunovci z rekordno četrtino do tretje zmage

Jure Godler

Trio za Tajfunovce

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več