18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Predstavili so se tekmovalci modernih plesov

Šentjur, 11. 6. 2017 – V nedeljo dopoldne so se v Športni dvorani OŠ Hruševec zbrali tekmovalci modernih tekmovalnih plesov, ki tekmujejo pod okriljem Športno-kulturnega društva Plesni val Celje in pred svojimi bližnjimi še zadnjič združeno odplesali vse tekmovalne točke sezone 2016/17. Predstavilo se je okoli 70 plesalcev in plesalk v treh starostnih kategorijah (otroci, mladina in člani) ter kar štirih plesnih stilih: jazz, disco, modern in hip hop, v solo, duo in skupinskih točkah, ki so jih skozi sezono koreografirali in trenirali Tjaša Leban (hip hop) ter Boštjan Paveč in Sara Medja (jazz, disco, modern). Veliko plesalk in plesalcev prihaja iz šentjurskih šol in svoje plesne korake pilijo v Ipavčevem kultrnem Centru.

Plesalci jazza so pravkar prišli iz Evropskega prvenstva v Pragi, plesalci hip hopa pa se na Evropsko prvenstvo v Walbrzych na Polskem odpravljajo od torka, 13. 6., do nedelje, 18. 6. Zadnji teden junija pa vse čaka Državno prvenstvo v ljubljanskem Tivoliju. Vsem plesalcem, plesalcem in trenerjem želimo veliko sreče in uspešen zaključek sezone. (Ajda Habjan)

Sorodne novice

TBA-jevce obiskal Božiček

Jure Godler

Stoječe ovacije za Fleek show II

Jure Godler

Zaplesali so v hitrih rock and roll ritmih

Jure Godler

Prejeli smo: Plesalci TBA Plesnega Centra na evropski prestol

Jure Godler

Prejeli smo: Hip hoperji trikrat pozlatili

Jure Godler

Prejeli smo: TBA pozdrav poletju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več