14.5 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

Prejeli smo: TBA pozdrav poletju

Šentjur, 9. 6. 2018 – V soboto so se gledalci v Športni dvorani Hruševec ves dan pozibavali v ritmih plesne glasbe. Plesni center TBA je ob zaključku sezone plesnih tečajev s svojimi plesalci, ki plesne tečaje ali treninge obiskujejo v Celju, Žalcu ali Šentjurju in okolici, pripravil njihov prvi TBA Pozdrav poletju. V treh prireditvah so se zvrstili tako najmlajši, kot tudi tisti že zelo izkušeni plesalci in plesalke ter pokazali vse nove korake in točke, naučene v sezoni 2017/18.

Dobrega vzdušja, glasnega spodbujanja in bučnih aplavzov ni manjkalo, saj so tako plesalci kot tudi trenerji s skupnimi močmi pripravili čudovite poletne plesne točke. Medtem ko so plesalci in plesalke rekreativnih plesnih programov že prejeli plesna priznanja za odlično odplesano plesno leto 2017/18 in so že na plesnih počitnicah, je za trenerje in tekmovalne plesalce konec junija natrpan z domačimi in mednarodnimi tekmami. Plesalke in tekmovalke discipline DISCO DANCE pravkar tekmujejo na Evropskem prvenstvu na Češkem (Chomutov, Češka, 21. 6-24. 6. 2018). Državno prvenstvo v Modernih tekmovalnih plesih poteka od 22. 6. do 29. 6. v Medvodah v Ljubljani. HIP-HOP-reprezentanca Slovenije, v kateri je tudi 29 TBA-jevcev v otroški, mladinski in članski kategoriji, se bo od 27. 6. do 1. 7. potegovala za evropske nazive na Evropskem prvenstvu v Bremenhavnu, Nemčiji. Držimo pesti in o dogajanju ponovno poročamo v začetku julija! (TBA, foto: Jure Godler)

Sorodne novice

Prijateljstvo brez meja – Erasmus + projekt Discover and Create

Jure Godler

S plesom obudili čare in skrivnosti orienta

Jure Godler

Harlekinovci znova s plesom zaključili leto v Šentjurju

Jure Godler

TBA-jevci odlični na državnem prvenstvu in mednarodnih tekmovanjih

Jure Godler

Blagovčane je družila pesem in radost

Jure Godler

TBA-jevce obiskal Božiček

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več