10.6 C
Šentjur pri Celju
11/04/2021
sentjur.net

Prejeli smo: Pozdravljali so morje

Društvo prijateljev mladine Šentjur je v mesecu avgustu organiziralo dva izleta na morje v Fieso. Poletje se za letos poslavlja in tudi projekt društva Pozdrav morju. Na pot smo se odpravili v jutranjih urah. Ko smo prispeli, smo večino dneva preživeli na plaži. Izletu smo dodali tudi dodano vrednost – povabilu so se odzvali na Centru za krepitev zdravja, ki so poskrbeli tako za otroške kreativne delavnice kot za delavnice iz zdravega načina življenja ter varnega sončenja. Dobri volji ni bilo videti konca, ne na poti, ne na plaži in v vodi ter ne na poti domov.

Še posebej pa je bilo veselo ob glasu harmonike, ki kar kliče po smehu, petju in rajanju. Mladi harmonikar je poskrbel, da je po plaži in avtobusu odmevala narodno-zabavna glasba. Najbolj korajžni so celo zaplesali ter še dodatno poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu. Projekt Pozdrav morju smo, v treh terminih, izpeljali več kot odlično – avtobusi so bili polno zasedeni, vreme sončno, morje toplo ter mi dobre volje. Naslednje leto pa se znova vidimo ter veselo in glasno pozdravimo morje. Projekt Pozdrav morju podpira Občina Šentjur. (Aleksandra Gradišnik, predsednica DPM Šentjur)

Sorodne novice

Prejeli smo: Shod slepih in slabovidnih žena iz vse Slovenije

Jure Godler

Prehodili pot od Sloma do Nove Cerkve

Tjaša Ferlež

#koronaintervju št. 29 – Aleksandra Gradišnik, DPM Šentjur

Jure Godler

Nova Slovenija – krščanski demokrati na izletu v Ljubljani

Tjaša Ferlež

7 de’ci na končnem izletu nastopili kar šestkrat

Jure Godler

Članice Društva kmetic Mavrica so se podale na izlet v Celje

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več