32.9 C
Šentjur pri Celju
13/07/2024
sentjur.net

Prejeli smo: Pozdravljali so morje

Društvo prijateljev mladine Šentjur je v mesecu avgustu organiziralo dva izleta na morje v Fieso. Poletje se za letos poslavlja in tudi projekt društva Pozdrav morju. Na pot smo se odpravili v jutranjih urah. Ko smo prispeli, smo večino dneva preživeli na plaži. Izletu smo dodali tudi dodano vrednost – povabilu so se odzvali na Centru za krepitev zdravja, ki so poskrbeli tako za otroške kreativne delavnice kot za delavnice iz zdravega načina življenja ter varnega sončenja. Dobri volji ni bilo videti konca, ne na poti, ne na plaži in v vodi ter ne na poti domov.

Še posebej pa je bilo veselo ob glasu harmonike, ki kar kliče po smehu, petju in rajanju. Mladi harmonikar je poskrbel, da je po plaži in avtobusu odmevala narodno-zabavna glasba. Najbolj korajžni so celo zaplesali ter še dodatno poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu. Projekt Pozdrav morju smo, v treh terminih, izpeljali več kot odlično – avtobusi so bili polno zasedeni, vreme sončno, morje toplo ter mi dobre volje. Naslednje leto pa se znova vidimo ter veselo in glasno pozdravimo morje. Projekt Pozdrav morju podpira Občina Šentjur. (Aleksandra Gradišnik, predsednica DPM Šentjur)

Sorodne novice

S košutami in koranti odgnali zimo

Jure Godler

Obiskali Belo krajino in našli rdečo ovco

Jure Godler

Ponkovški gasilci iskali medvede po Kočevju

Urša Kajba

Drameljski upokojenci vandrali po deželi suhe robe

Jure Godler

Naši mladi podeželani na kvizu Mladi in kmetijstvo

Tjaša Ferlež

Občinski odbor SDS Šentjur na obisku v evropskem parlamentu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več