15.8 C
Šentjur pri Celju
25/09/2020
sentjur.net

Prejeli smo: Vikendi za dijake na MCŠ

To poletje so srednješolke na Mladinskem centru Šentjur pridno načrtovale in izvajale aktivnosti ter manjše projekte skupaj z mentorji mladinskega centra. Julija so načrtovali igre in družabne aktivnosti za učence zadnje triade. Ob pomoči mentorjev mladinskega centra in mladih prostovoljcev so 8. avgusta na dvorišču Aktivatorja izvedle že tradicionalni poletni dogodek Žene me kreativnost. Vroč poletni popoldan so popestrile prave poletne igre z veliko smeha in zabave.

Predzadnji avgustovski vikend pa je bil vikend za dijake. V soboto so izvedeli veliko novega o različnih vrstah in značilnostih naših osebnosti, zakaj so nekateri bolj čustveni in zakaj nekateri vzkipljivi. Poudarek na delavnici je bil tudi na prepoznavanju karakterjev pri ljudeh okoli nas in kako z njimi kakovostno sobivati. Nedelja pa je bila adrenalinska, dijaki so si organizirali enodnevni izlet na Gorenjsko. Izbrali so si rafting po Savi in paintball. (MCŠ)

Sorodne novice

Največ o občini vedo Drameljčani

Jure Godler

Srečali so se predstavniki mladinskih društev iz občine Šentjur

Jure Godler

Gostili mlade iz Neu-Anspacha in Saint Florent sur Chera

Jure Godler

Malgajevci znova vedeli največ o občini

Jure Godler

V štirih mesecih 5 članov Ključa dobilo zaposlitev

Jure Godler

Uspešno zaključili projekt socialnega podjetništva za mlade

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več