-2.7 C
Šentjur pri Celju
19/01/2022
sentjur.net

Sejem starodobnikov in starin

Šentjur, 9.9.2017 – Na sončno sobotno dopoldne je Klub starodobnikov Večno mladi Šentjur pripravil sejem in razstavo stare tehnike in delov za starodobnike. Obiskovalci so si oči lahko pasli na starodobnih kolesih, motorjih in avtomobilih.

Med sejemsko ponudbo se je našlo marsikaj, od rabljenih do novih predmetov. Marsikdo, ki je potreboval kakšen rezervni del za svoje starodobno vozilo, je tega lahko poiskal na stojnicah, kjer je bila raznolika ponudba. Med ponujenim pa niso bili samo deli za vozila, temveč tudi starinska glasbila in hišni pripomočki ter celo bodala. Seveda so se našli tudi novi izdelki, kakor se za sejem spodobi pa tudi barantanja in pogajanj o ceni ni manjkalo.

Marsikateri lastnik starodobnika je občudovalce razveselil tako, da je dvignil pokrov motorja, kjer so si lahko ogledali notranjost, ter ob tem razpravljali o vozilu. Obiskovalci pa niso bili samo domačini, temveč so prišli celo iz Hrvaške, kar je dokaz, da dober glas daleč seže. (Nina Drame)

Sorodne novice

Starine popeljali po Kozjanskem

ViP

Srečanje starodobnih kolesarjev zaokrožili z 10 km progo

Jure Godler

S starodobniki polepšali dan starostnikom

Jure Godler

Na sejmu Alpe–Adria tudi ponudba šentjurske občine

Jure Godler

Pripravili so mini bolšjak stare avtomobilske in druge opreme

Jure Godler

Zadišalo po bencinu, starinah in čevapčičih

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več