29.1 C
Šentjur pri Celju
19/06/2024
sentjur.net

Šentrock – največji žur za mlade

Šentjur, 26. 4. 2019 – Šentrock je po prenehanju delovanja planinskega Klumpanja zagotovo ena največjih prireditev za mlade pri nas. Za organizacijo tega mega koncerta skrbi Študentski klub mladih Šentjur. Tokrat se je tveganje s polovico pokritim šotorom študentom izplačalo. Na parkirišču za občino so tako pridobili veliko lepše in večje prizorišče, tokrat pa so poskrbeli tudi za odlične svetlobne efekte in oder, kar je že tako odlično organiziran koncert postavilo še kakšno stopničko višje po kvaliteti.

Šentjursko mladež, med njimi pa tudi nekaj tistih malo starejših, so zabavale skupine Kobra rockshow, Tabu, Zmelkoow, Lumberjack in Rock partizani. S hitrimi ritmi so že takoj na začetku spravili mladež, da so na besedila znanih skladb tudi zapeli in se zabavali do jutra. Šentrock je uspel privabili več kot 1500 obiskovalcev iz Šentjurja in drugod. ŠKMŠ-jevci so poskrbeli za najmanjše podrobnosti in koncert je bil za prenekatere tisti trenutek v življenju, ki se ga bodo vedno spominjali. (Jure Godler)

Sorodne novice

Šentrock podrl vse dosedanje rekorde

Jure Godler

Šentrock z brezgotovinskim plačevanjem in vračljivimi kozarci

Jure Godler

Šentjurjevo 2018: Šentrock dvignil na noge šentjursko mladež

Jure Godler

Od Slatne do Liverpoola po rockovsko

Zoran Borovšak

Šentrock – vrhunec Šentjurjevega

Jure Godler

Šentrock: Mega zabava na Mestnem trgu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več