17.1 C
Šentjur pri Celju
27/09/2021
sentjur.net

Tabori za otroke in mladostnike se bodo začeli

Tudi letos poleti bodo potekali mednarodne jezikovni tabori za otroke in mladostnike na Prevorju na Kozjanskem. Izbirate lahko med jezikovnim taborom V Kozjanskem raju z Guzajem za otroke od 5 do 10 let z učenjem angleščine in nemščine ter Foto-športnim taborom v angleščini za mladostnike od 10 do 15 let, ki poteka pod vodstvom maternih govorcev angleščine.   

Na taboru se otroci učijo in urijo v komunikaciji v angleščini in nemščini, otroci iz tujine pa spoznavajo slovensko naravno okolje in se izpopolnjujejo v slovenščini. Učenje poteka skozi igre, pesmi, raziskovanje narave, hranjenje živali, srečanje z Guzajem, fotografiranje in snemanje filma v angleščini, opazovanje zvezd skozi teleskop ter različne športne aktivnosti. Otroci so na taborih obravnavani zelo individualno in razdeljeni v različne jezikovne skupine. Otrokom pričaramo počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev. Vsekakor pa na taborih ne manjka zabave in stkejo se nova prijateljstva s sovrstniki s celega sveta. Podrobnejši programi taborov in prijave na: www.poletni-tabori.si. Informacije na info@poletni-tabori.si ali po telefonu 041 763 031.

(Promocijski prispevek)


Sorodne novice

Zjutraj se izkopljem iz dišečega sena …

Jure Godler

Med počitnicami so otroci obiskali varovance VDC

Tjaša Ferlež

Mednarodni poletni tabori že deseto leto

Jure Godler

V znamenju miselne gimnastike in cupcakesov

Jure Godler

Mednarodni tabori na Prevorju uspešno zaključeni

Jure Godler

V angleščini na Prevorju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več