3.6 C
Sentjur
29/01/2020
sentjur.net

Trije pokali v Dobje in eden v Loko

Laško, 28. september 2019 – V soboto je v Laškem potekalo zadnje pokalno regijsko tekmovanje gasilske mladine celjske regije, katerega so se udeleževale tudi ekipe Gasilske zveze Šentjur. Pokalna tekmovanja celjske gasilske mladine so potekala med mesecem majem in mesecem septembrom. V mesecu maju je pokalno tekmovanje potekalo v Šentjurju, v mesecu juniju je potekalo v Radečah, v mesecu septembru pa v Slovenskih Konjicah in Laškem. Tekmovanje je bilo sestavljeno iz štirih tekem, znotraj katerih so za skupni seštevek šteli trije najboljši rezultati ekipe.

Vseh pokalnih tekmovanj so se udeležile tudi ekipe iz Gasilske zveze Šentjur, in sicer pionirji PGD Loka pri Žusmu, pionirke, mladinke in mladinci iz PGD Dobje, pionirji in mladinci PGD Ponikva in PGD Lokarje ter mladinci PGD Slivnica pri Celju.

Trije pokali v Dobje in eden v Loko

V skupnem seštevku vseh pokalnih tekmovanj so najboljši rezultat v kategoriji pionirjev dosegli pionirji PGD Loka pri Žusmu z osvojenim 2. mestom. Mladinci iz PGD Dobje so zasedli 3. Mesto v svoji kategoriji. Med pionirkami pa so skupno 1. mesto zasedle pionirke PGD Dobje, prav tako pa za njimi ni zaostajala ekipa mladink iz Dobja, saj so v svoji kategoriji tudi one osvojile skupno 1. mesto. Vse ekipe so se na tekmovanju več kot dobro odrezale in zopet pokazale dobro pripravljenost in znanje. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

V soboto slavili Dobjani, v nedeljo v Ločani

Jure Godler

Tudi gasilci iz Dobja pokazali obiskovalcem svojo opremo

Jure Godler

Svoje znanje pokazali tudi v Radečah

Tjaša Ferlež

V Dobje prehodni pokal v trajno last

Milenka Blažević

Po 50 letih zopet državne prvakinje v GZ Šentjur

Jure Godler

Naslov državnih prvakinj v Dobje!

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več