7.9 C
Šentjur pri Celju
24/02/2024
sentjur.net

Trio komikov na Ponikvo privabil množico obiskovalcev

Ponikva, 14. 10. 2023 – Da je smeh je pol zdravja, se strinjajo tudi člani Mladinskega društva Ponikva – MDP. Tudi tokrat so se lotili že preizkušenega recepta izpred štirih let, ko so takrat na Ponikvo povabili trojico komikov – Saša Stareta, Gašperja Berganta in Aleša Novaka. Domače društvo, dobra promocija in znana imena priljubljenega standup-a so se znova izkazali za odlično povezavo in uspešno zgodbo. V soboto so medse znova povabili špico slovenskega smeha – Perico Jerkovića, Gašperja Berganta in Uroša Kuzmana.

Čeprav je vsako telovadnico težko napolniti z obiskovalci, so ti skoraj do zadnjega razpoložljivega sedeža napolnili ponkovško. Po grobi oceni jih je bilo nekaj manj kot 500, ki pa so do zadnjega uživali in se predali salvam smeha, ki so jih uspešno iz njih izvabljali izkušeni komiki. Ob koncu pa se je zbranim za podporo zahvalil tudi Miha Andrinek, predsednik Mladinskega društva Ponikva. Obljubili pa so, da za letos še niso rekli zadnje. (Jure Godler)

Sorodne novice

Na koncertnem večeru Rock Ponikva so se »lomili valovi«

Urša Kajba

Nasmejan petek trinajsti in dolenjska sobota

Jure Godler

Mladi Ponkovljani že v prvem dogodku presegli pričakovanja

Jure Godler

ŠŠO-jevci navdušili v Gorici pri Slivnici

Jure Godler

V Grobelnem že tretji standup

Jure Godler

Športni dogodek leta na Ponikvi

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več