3.2 C
Šentjur pri Celju
01/12/2022
sentjur.net

Tudi uradno predstavili novega stratega

basic1Šentjur, 22. 7. 2014 – Vodstvo KK Tajfun, ki ga je predstavljal Dušan Debenak, je na novinarski konferenci predstavilo novega članskega trenerja – Krešimirja Bašića. Bašić – 40-letni Splitčan pa ima že nekaj mednarodnih izkušenj. V dveh desetletjih se je nekdanji aktivni košarkar kot trener preizkusil tako v moški kot ženski košarki in deloval v različnih državah. Doslej je bil tako reprezentančni selektor kot državni prvak.

Podpisal je dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja. Letošnji cilj šentjurske ekipe je uvrstitev v ligo za prvaka in na zaključni turnir pokalnega tekmovanja. Bašić se je že v prvih dneh moral soočiti tudi z krizo igralnega kadra, saj sta zvestobo šentjurskemu prvoligašu obljubila le kapetan Milan Sebič in Ivo Držić. Ostali člani mednarodne sezone pa bodo svojo športno pot nadaljevali v finančno močnejših okoljih. V nekaj dneh pa bo v šentjurski klub prestopilo kar vsaj 10 igralcev. (Jure Godler)

Sorodne novice

KK Šentjur: Cilj je liga za prvaka

Jure Godler

Tomaž Bolčina se vrača v Šentjur

Jure Godler

Prvoligaški ekipi se je pridružil Pavle Boljkovac

Jure Godler

V naslednji sezoni želijo biti navdušeni

Jure Godler

Rogaška prekinila niz zmag Tajfuna

Jure Godler

Tajfunovci z rekordno četrtino do tretje zmage

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več