28.7 C
Šentjur pri Celju
18/07/2024
sentjur.net

Vijolice premočne za naše

Šentjur, 6. 9. 2014 – Šentjurska nogometna ekipa Fosilum Šentjur nastopa po spremembah v 3. slovenski nogometni ligi, v skupini 3. SNL – sever. Sem pa sodi tudi B-ekipa slovenskega prvaka in ekipa, ki igra v skupinskem delu Lige prvakov – NK Maribor. Ravno ta ekipa, ki se ponaša tudi z registriranimi igralci za Ligo prvakov, je v rednem delu 3. SNL gostovala v Športnem parku Šentjur. V mariborski ekipi igrajo številni rezervisti in mladi upi, med drugimi tudi sin Zlatka ZahovićaLuka.

Prvi polčas so naši fantje začeli podjetno, gostje pa so imeli nekaj smole. Ti so tudi prvič povedli na tekmi po napaki domače obrambe, zadel je Sven Dodlek. Sledil je kar mali šok favorizirani ekipi, saj so naši fantje v gneči, v vratarjevem prostoru, žogo poslali za hrbet mariborskega vratarja Marina Hamerja. Žogo je v gol poslal fosilumovec Mak Karabegovič. V živčnem nadaljevanju so vijolični poskušali ponovno priti v vodstvo, kar jim je po kar nekaj strelih mimo vrat uspelo v 30. minuti. Zadel je Luka Zahović. Z rezultatom 1:2 so blatni igralci odšli na zaslužen premor. V drugem delu so Mariborčani pritisnili in zadeli še štirikrat. Luka Zahović je na koncu tekme vpisal hat trick, Sven Dodlek je zadel dvakrat, Rok Sirk pa tik pred koncem tekme. Naši si v drugem polčasu niso ustvarili večjih priložnosti. Novi trener Šentjurčanov Bojan Majal, ki je zamenjal Matjaža Šnabla, bo zagotovo imel v prihodnjih dneh in tekmah polne roke dela, da bo strnil naše vrste in da se bodo začenjali vzpenjati po lestvici. Trenutno so s tremi porazi na zadnjem mestu, in sicer s 14 prejetimi goli in z enim, ki so ga zabili na tej tekmi. (J. G.)

Sorodne novice

Naj bo trava znova zelena

Jure Godler

Organizirali že četrti nogometni turnir na Blagovni

Tjaša Ferlež

Ženski nogomet: Zmaga kljub dežju

Jure Godler

Gasilcem tudi nogomet ni tuj!

Tjaša Ferlež

Kljub dežju Športne igre pod streho

Jure Godler

Domači priigrali točko dve minuti pred koncem

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več