19.2 C
Šentjur pri Celju
22/07/2024
sentjur.net

Atomovci tradicionalno na Boč

Boč, 14. 10. 2023 – V soboto, 14. oktobra, je Kolesarski klub Atom organiziral že tradicionalni jesenski skok na Boč, katerega se je udeležilo okoli štirideset kolesarjev in kolesark z gorskimi kolesi. Pot je kolesarje vodila iz Dolge Gore, čez Lubično goro, Boč, Goro in nazaj v Dolgo Goro, kjer so se združili s pohodniki, ki pa so se na priljubljeni hrib podali kar peš iz Dolge Gore, z vlakom do Poljčan, od tam pa peš naprej na Boč in kasneje nazaj v Dolgo Goro.

Peš ali s kolesom

Atomovci so se že večkrat izkazali kot dobri organizatorji tovrstnih prireditev, zato so na poti poskrbeli tako za kolesarje kot tudi za pohodnike. Ob poti so jim s pomočjo prijateljev ponudili dobrote, kavo »pri teti Miheli«, pivo pri OldFranzu, golaž pri Velikonočnici, zaseko pri Andrejevi gorci ter na koncu še odojka in kostanje na cilju v Dolgi Gori. Lepa, sončna sobota je bila ena zadnjih, ki so jo Atomovci skupaj s kolesarji in pohodniki še kako dobro izkoristili za druženje in ob enem za analizo pretekle kolesarske sezone. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Marjan Dobnik ima najmanjše kolo v Sloveniji

Urša Kajba

Že 10. orbita Kolesarskega kluba Atom

Tjaša Ferlež

Kmalu s kolesom od Celja do Šentjurja

Jure Godler

Končno do kolesarske povezave s Štorami in Celjem

Jure Godler

Varno in zdravo s trajnostno mobilnostjo

Jure Godler

Kolesarski klub Atom praznoval prvo desetletje

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več