12.5 C
Šentjur pri Celju
14/06/2024
sentjur.net

Balinanje: Šentjurčani presenetili sami sebe

Rogaška Slatina, 8. 7. 2017 – V Športni dvorani Balinček v Rogaški Slatini je bil tradicionalni mednarodni balinarski – Anin turnir (prvi del). Udeležilo se ga je 16 ekip iz Hrvaške in Slovenije; BD Cetina Zagreb, Neretva Zagreb, BK Krško, Porčič, BAR Bolšec, ANGEL Besednjak, Slovenska Bistrica, Žalec, HRASTI – Sevnica, Gorica pri Slivnici, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Grobelno, Sloga in domači ekipi Rekreativci in Rogaška.

V uvodu je prisotne pozdravil predsednik BŠD Rogaška Crystal Jože Verk. »Letos sta se nam pridružili dve novi ekipi, BK Krško in BD Grobelno, ki je ustanovljeno pred nekaj meseci. Želim vam, da uživate v tekmovanju in druženju,« je povedal predsednik. V zelo zanimivem in napetem tekmovanju je malokdo pričakoval takšen razplet polfinala in finala. V finalu za 3-4 mesto sta igrali domači ekipi Rekreativci in Rogaška, za 1-2 mesto pa BK Krško in BK Šentjur. Prvo mesto je osvojila ekipa BK Krško, drugo Šentjur, tretje Rogaška in četrto Rekreativci – BŠD Rogaška. Za Šentjur so igrali Katica Košir, Silvo Čoklc, Zlatko Lajh in Rudi Poš. (Milenka Blažević, foto: Milenka Blažević)

Sorodne novice

Grobelčani osvojili odlično drugo mesto

Jure Godler

Balinarski turnir na Grobelnem

Jure Godler

Na Cmokovem memorialu nepremagljivi domačini

ViP

”Športali” Slivniškemu jezeru in krajevni skupnosti v čast

Jure Godler

Šentjurčanke na državno prvenstvo

Jure Godler

Zmagali domačini

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več