24.9 C
Šentjur pri Celju
13/07/2024
sentjur.net

Šentjurčanke na državno prvenstvo

Rogaška Slatina, 23. 6. 2016 – V Športni dvorani Balinček Rogaška Slatina se je odvil balinarski turnir Društev upokojencev (DU) Savinjske regije. Organizacijo in samo vodenje je prevzelo Balinarsko Športno Društvo Rogaška Crystal Rogaška Slatina. Tekmovalo je 11. moških ekip: DU Rogaška Slatina, Štore, Polzela, Prebold, Slovenske Konjice, Šentjur, Rimske Toplice, Gotovlje pri Žalcu, Dobrna, Lava Celje in Laško. V ženski ekipi: DU Šentjur, Gotovlje, Rimske Toplice, Slovenske Konjice in Dobrna.

Na celodnevnem turnirju je bilo zelo razgibano, saj so se ekipe v vodstvu pogosto menjavale. Pri moški ekipi je prvo mesto osvojila ekipa DU Rogaška Slatina, pred DU Rimske Toplice in DU Dobrna. Tudi ženska ekipa Društva upokojencev Šentjur je bila odlično pripravljena in uigrana, kar jih je pripeljalo do osvojitve 1. mesta. Drugo je bilo DU Gotovlje pri Žalci in tretje DU Rimske Toplice. Prvo uvrščena moška in ženska ekipa sta se uvrstili na Državno balinarsko prvenstvo za upokojence. (Piše: Milenka Blažević, foto: Vili Friškovic, Vladimir Blažević)

Sorodne novice

Grobelčani osvojili odlično drugo mesto

Jure Godler

Klepetulje in umetnica združili moči na razstavi Klepetulje

Jure Godler

Po 50 letih zopet državne prvakinje v GZ Šentjur

Jure Godler

Balinarski turnir na Grobelnem

Jure Godler

Na Cmokovem memorialu nepremagljivi domačini

ViP

Balinanje: Šentjurčani presenetili sami sebe

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več