28.7 C
Šentjur pri Celju
18/07/2024
sentjur.net

Decembrski dnevi: Praznična dekoracija

Na sprehodu smo nabrali suhe veje, suhe cvetove hortenzij, omelo, veje kodrolase vrbe. Če še nismo uspeli, je vikend tu. Prijetno s koristnim. Sprehod in material za dekoracije. Doma jih malo osušimo. Z zlatim ali srebrnim sprejem dosežemo praznični izgled. Poiščimo vazo, namestimo dekoracijo. Sama sem kupila tudi majhne lučke na baterijo. Naročila sem tudi res zelo lepe in naravne lesene obeske z imeni naše družine pri Delavnici Selič Vanja in Gregor. In imamo res lepo praznično dekoracijo.

Naloga dneva:

Poiščimo na knjižnih policah doma ali v knjižnici ali na spletu kakšno čtivo. Sama sem pri brisanju prahu našla že staro, zguljeno, večkrat prebrano knjigo Moški so drugačni, ženske tudi. Še vedno me nasmeje, potolaži, kaj nauči. Da bomo znali uživati drug z drugim.

Namig dneva:

Najdimo tudi v tej situaciji kaj dobrega. Ko večina vidi ovire, tudi kdo najde pot. Matevž s Kalobja je dal pobudo, zaprosili so za prostor in mentorstvo ter pričeli skupaj s pevskimi prijatelji Kleo, Tajo, Zalo, Matejem, Tadejem in Vorancem pod vodstvom Mojce Krevel vaditi božične pesmi. Vsa pohvala otroški vokalni skupini in vodji! Na srečo korona ni vzela dobre volje, pevskega navdiha, ustvarjalnosti in organizacijske podpore srčnih ljudi.

dekoracija-bozicna-ssj-4

Sorodne novice

Decembrski dnevi: Božično deblo

SSJ

Decembrski dnevi: V prazničnih dnevih lahko zadiši svež kruh

SSJ

Decembrski dnevi: Pisani sadno-jogurtovi lončki

SSJ

Decembrski dnevi: Krhki piškoti iz arašidovega masla

SSJ

Decembrski dnevi: Kukiji iz ržene moke in stevije

SSJ

Decembrski dnevi: Hildegardini piškoti zdravja

SSJ
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več