7.6 C
Sentjur
24/02/2020
sentjur.net

Dejan Mihevc bo ponovno vodil ekipo All starsa

allstarsLjubljana, 15. 12. 2015 – Kot vsako leto so lahko obiskovalci uradne internetne strani Košarkarske zveze Slovenije lahko glasovali za najboljša trenerja in posamezne igralce, ki bodo zaigrali na tekmi “vseh zvezd” – All stars. Po končanem glasovanju je ponovno in zasluženo bil izglasovan kot selektor ene izmed ekip naš trener KK Tajfun Dejan Mihevc, ki bo zaigral proti ekipi Gašperja Potočnika. Gledalci so glasovali tudi o nekaj igralcih, ki igrajo v slovenskem državnem prvenstvu in tudi med igralci sta predstavnika naših državnih prvakov – center Tomaž Bolčina in krilni center in kapetan naše ekipe Dragiša Drobnjak. V 14 dnevih glasovanja so ljubitelji košarke oddali kar 42.316 glasov.

Trenerja bosta v prihodnjih dneh izbrala še vsak po šest košarkarjev, še dva pa bo dodalo vodstvo Košarkarskega kluba Vrhnika, ki bo ob 25-letnici dogodka prvi četrtoligaš s predstavnikom na članski tekmi All-Starsa! Med vsemi igralci bosta kapetana svoji ekipi in trenerja izbrala v ponedeljek, 21. decembra, na posebni novinarski konferenci. V prihodnjih dneh bodo znani še vsi tekmovalci v vseh posebnih tekmovanjih – tekmovanju v metu za tri točke, košarkarskem izzivu in zabijanju. (vir: KZS, Jure Godler)

Sorodne novice

Dejan Mihevc postal trener leta na Poljskem

Jure Godler

Krka se je pošteno maščevala Tajfunovcem

Jure Godler

Prerojeni Tajfunovci boljši od sodnikov in Krke

Jure Godler

Ostajajo stabilen prvoligaš, novega trenerja še ni

Jure Godler

Dejan Mihevc zapustil KK Tajfun

Jure Godler

Tajfunovci v svoje vrste zvabili tudi Igorja Tratnika

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več