6.5 C
Sentjur
28/01/2020
sentjur.net

Di(v)jaški minikoncert

Šentjur, 13. 3. 2014 – Večer petek trinajstega je v Galeriji zgornji trg minil glasno in veselo. Mladina se je zbrala na drugem minikoncertu v tem prostoru, tokrat na dijaškem. Za organizacijo je namreč poskrbela dijaška sekcija ŠKMŠ. Zvočnike so najprej ogrevale tri skupine iz nedaljnje okolice, za zaključek pa je za razgibavanje, predvsem starejših, saj so mlajši že odšli domov, poskrbel Robert Lauerto, ki je do zgodnjih jutranjih ur vrtel tehno ritme.

Najprej je svoje instrumente na ozvočenje priklopila celjska punk skupina Rdeči alarm, ki so preigravali priredbe ter nekaj avtorskih pesmi. Dodobra razgreto publiko so rahlo pomirili The Groovers, ki so se držali svojega mota: Podprite Slovensko glasbo! Za njimi so na oder stopili Z3ro Z3ro, ki so s svojim pop rock stilom ponovno razmigali publiko, ki je bila sedaj že dovolj ogreta za prihod elektronike. (Zoran Borovšak)

Sorodne novice

Musica academica tudi tokrat z operno zgodbo

Jure Godler

Združili dve tradicionalni prireditvi in dobili …

Jure Godler

O sopotnikih in osatih

ViP

Moja razstava ilustracij

Jure Godler

Šopek za vse!

ViP

Prejeli smo: Z The Band of Cava bodo stopili v december

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več