14.1 C
Šentjur pri Celju
24/10/2020
sentjur.net

Dvajsetletnica Vrtnarstva Valner

Vodruž, 22. 4. 2017 – V družini Valner gojijo ljubezen do rastlin že 20 let. “Narava je del našega vsakdana, zato bomo to ljubezen širili in prinašali v vaše domove tudi v prihodnje,” je povedala Klavdija Valner Jovan. Že ob prihodu na vrtnarijo je številne obiskovalce, ki jih ni pritegnilo Šentjurjevo, presenetil transparent, na katerem so vse dobro ob 20-letnici vrtnarstva temu zaželeli sosedje. Pri Valnerjih pa je kot ponavadi bilo ponovno veselo.

Praznovanje obletnice so tokrat združili s tradicionalno prireditvijo – dnevnom balkonskih rastlin, poleg tega pa poskrbeli za bogat kulturni program, ki ga je vodil zvezdnik Boštjan Romih. V programu so zapeli pevci MePZ sv. Jakob, Šentjurski muzikanti in drugi. Pozabili niso niti na vse lačne obiskovalce ter jim poleg degustacije vin in golaža ponudili tudi številne sladice. Predstavili so številne novosti v asortimanu balkonskega cvetja, za nasvete pa so ponovno poskrbeli domači strokovnjaki – Irena Vizjak, Drago Jančič, Miša Pušenjak in Slavko Zgonc. (Jure Godler)

Sorodne novice

Pestra slovenska kulinarika ob bok najboljšim

Jure Godler

Desetletje paradižnikov in paprik

Jure Godler

Naj na vrtu zadiši po zeliščih

Jure Godler

Najlepši so tisti, ki jih sami ustvarijo

Jure Godler

Naj okoli hiš diši

Jure Godler

Dnevi balkonskega cvetja

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več