14.5 C
Šentjur
22/09/2019
sentjur.net

Gasilska mladina z odličnimi uspehi na tekmovanjih

Zreče, 6. 10. 2018 – V Zrečah je potekalo 3. pokalno tekmovanje mladine celjske regije. Pionirji, pionirke, mladinci in mladinke so se med seboj pomerili v vaji z vedrovko, v vaji z ovirami in razvrščanju. Iz gasilske zveze Šentjur so se tekmovanja udeležili pionirji iz Dolge Gore, pionirke iz Dobja ter mladinci iz Lokarja, Dramelj, Ponikve, Slivnice pri Celju, Dolge gore in Dobja. Vse ekipe so se odrezale po svojih najboljših močeh. V Rogaški Slatini pa je dan po tem prav tako potekalo še zadnje, 4. pokalno tekmovanje gasilske mladine. V sklopu dneva gasilcev, reševalcev in policije, so v Rogaški Slatini izpeljali še zadnje gasilsko mladinsko pokalno tekmovanje. Tekmovanja so se udeležili pionirji in pionirke iz PGD Dobja in PGD Dolga Gora ter mladinci iz PGD Lokarje, PGD Dramelj, PGD Ponikve, PGD Slivnice pri Celju, PGD Dobja in PGD Dolge Gore. Tako kot v soboto so se mladi borili in skušali doseči najboljše rezultate. Pionirji so se med seboj pomerili v štafetnem prenosu vode, v vaji z vedrovko in na koncu še v razvrščanju.

Mladinci pa v vaji z ovirami, v štafeti brez ovir ter prav tako v razvrščanju. V skupnem seštevku vseh štirih pokalnih tekmovanj, ki so se odvila tekom letošnjega leta, pa so v konkurenci pionirk dosegle najboljšo uvrstitev pionirke iz PGD Dobja, ki so osvojile odlično 1. mesto. V kategoriji mladincev so odlično 1. mesto dosegli mladinci prav tako iz PGD Dobje, 2. mesto PGD Slivnica pri Celju, 3. mesto PGD Dramlje in 4. mesto PGD Ponikva. Vsem ekipam in mentorjem, ki so dali vse od sebe ter pokazali znanje, sodelovanje, vztrajnost in pogum, iskreno čestitamo ter želimo še veliko odličnih rezultatov na področju gasilstva. (Tjaša Ferlež)

cofcof

 

Sorodne novice

Regijsko tekmovanje gasilske mladine v orientaciji

Jure Godler

Srečanje slovensko-hrvaške mladine

Tjaša Ferlež

Mladi gasilci pokazali svoje znanje

Jure Godler

Gasilcem tudi nogomet ni tuj!

Tjaša Ferlež

Mladi gasilci so se izkazali na regijskem kvizu

Tjaša Ferlež

Kviz gasilske mladine

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več