9.2 C
Šentjur pri Celju
28/02/2020
sentjur.net

Iz serije zmag v serijo porazov?

Šentjur, 27. 1. 2017 – Šentjurske košarkarje KK Tajfun še vedno pestijo številne poškodbe, ki so njihove vrste precej razredčile. Na domačem srečanju s KK Šenčur GGD, ki bi lahko bilo na koncu zelo pomembno pri lovljenju vrhnjega dela lestvice, kjer se bodo ekipe pomerile v ligi za pravaka, so naši fanje bili vsaj na papirju favoriti. Srečanje so naši začeli s povratnikoma po poškodbi – Mirzem Sajralijo in Khaliqom Spicerjem, vendar si je začetek naš strateg Jurica Golemac predstavljal nekoliko drugače, saj so Šentjurčani že po uvodnih nekaj minutah zaostajali za pet točk. Nato pa se je našim košarkarjem odprla serija trojk in z dobro predstavo so konca polčasa gostujoči ekipi ušli na varnih 39:32.

Tudi drugi polčas so naši začeli v zmagovitem ritmu in prednost pred Šenčurjani še povečevali in povedli že za 17 točk prednosti. Žal pa so se naši zadovoljni z veliko prednostjo v nadaljevanju tekme preveč opustili, gostje pa razliko počasi manjšali. Pri 60:60 so rezultat izenačili. V tem delnem rezultatu so naši dosegli le 9, gostje pa kar 28 točk. Naši so pred zaključkom srečanja, veliko prepozno, strnili svoje vrste, na koncu pa so gostje z zadetima dvema prostima metoma, postavili končni rezultat 68:69. Največ točk pri naših so dali Sarajlija 23, Spicer 12 (10 skokov), Miković 10 (9 skokov). Naši naslednjo tekmo gostujejo pri Mihevčevi Krki. (Jure Godler, foto: Kvirina M. Zupanc)

Sorodne novice

Komentiramo: Debakel s Primorsko odnesel Dončića

Jure Godler

Olimpija z veliko sreče odnesla celo kožo iz Šentjurja

Jure Godler

Vodilni v ligi na koncu premočni za naše

Jure Godler

Laščani razbili naše košarkarje

Jure Godler

KK Tajfun z novim predsednikom in brez Tajfuna

Jure Godler

Občinsko priznanje v roke Iztoku Španu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več