6.7 C
Šentjur pri Celju
02/12/2021
sentjur.net

Jože Artnak novi generalni sekretar SMC

artnakŠentjur, 14. 9. 2016 – Po tem, ko je z novo zaposlitvijo v kabinetu vlade začel nekdanji generalni sekretar Stranke modernega centra dr. Erik Kopač, se je izpraznilo njegovo dosedanje delovno mesto – mesto generalnega sekretarja največje vladne stranke. Po predlogu predsednika vlade dr. Mira Cerarja je mesto generalnega sekretarja zasedel Šentjurčan Jože Artnak. Artnak je poudaril, da funkcijo sprejema z vso odgovornostjo in zavezanostjo izvornim načelom stranke. Poudaril je tudi, da je njegov prednik opravil izjemno veliko delo v stranki. Poseben pomen pa bo SMC namenila povečanju lokalne mreže in potrebam lokalne skupnosti.

“Izkoristimo izjemen potencial stranke in ga povežimo. Moj cilj je, da skupaj s predsednikom in vsemi kolegi in kolegicami naredimo korake naprej za Slovenijo, s katerimi bomo prepričali ljudi, da nam na naslednjih volitvah znova zaupajo vodenje države,” je še dejal. Spomnimo, da je Jože Artnak, po izobrazbi pravnik, sodeloval že pri sami ustanovitvi stranke SMC ter da ima bogate politične izkušnje, tudi kot nekdanji šenturski podžupan. (Jure Godler)

Sorodne novice

Mesec žensk na čelo društva Sveta Helena prinesel predsednico

ViP

Paraolimijec Henrik Plank bo zastopal Slovenijo

Jure Godler

Janez Jenšterle najavil kandidaturo za župana

Jure Godler

Na kavi s poslanko, poslancem in z ministrom

Jure Godler

Kako in kam v slovenskem zdravstvu še na vladni strani

ViP

Anita Koleša v boj za drugi mandat

Urska
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več