17.5 C
Šentjur pri Celju
21/07/2024
sentjur.net

Mokra zabava za mlade

Bazenjenje je tradicionalna prireditev Študentskega kluba mladih Šentjur, ki mu že drugo leto predseduje Saša Rečnik. Če je lansko Bazenjenje precej pokvarilo vreme, saj je deževalo večino dneva, se je vreme letos organizatorjev le usmililo. Čeprav so bili na nebu grozeči oblaki, je zdržalo. Temu primerno je bil tudi odziv mladih, željnih zabave, večji. Že na nogometu na milnici so beležili rekordno število ekip, kar 10 se jih je prijavilo. Turnirja v taroku se je udeležilo šest igralcev, prav toliko ekip, pa zabavnih mokrih iger, ki so rdeča nit Bazenjenja. Pomerili so se v streljačini, kjer so z vodnimi pištolicami zbijali plastične kozarčke z mize, v vaterpolu z veliko žogo, v igri Kugle v’n!, kjer so morali tekmovalci v najkrajšem času iz bazena spaviti plastične krogle, križarki in v tradicionalnih drčih.

Vseskozi pa se je odvijal spremljevalni program, kjer so se obiskovalci lahko okrepčali s štirimi vrstami koktajlov, se zmasirali, pojedli zdravo sadje ter pokusili zdravo naravno hrano ter še in še. Od 15. ure dalje je mlade zabaval znani šentjurski DJ – DJ Crocy, ki je na tej prireditvi že petič rolal glasbo, v večernih urah pa so zaigrali v živo tudi Flapjacks (ex Divji Štrudl). Ob ritmih starega rock & rolla so zaplesali vsi. (J. G.; foto: J. G, in V. A.)

Sorodne novice

Zvezdina svojo oddajo z gosti posnela v IKC

Jure Godler

Koncertirali v copatih

ViP

ŠKMŠ: Če kdaj, je zdaj čas, da si pomagamo

Jure Godler

Miha Oman: »Narediti ŠKMŠ najboljši študentski klub v Sloveniji.«

Jure Godler

Turnir v odbojki: Vroča tekma, a zaledenela stopala

Jure Godler

Musica academica tudi tokrat z operno zgodbo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več