18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Neodločeno s Šmarčani

Šentjur, 19.05.2014 – Šentjurski balinarji so zaključili že peti krog Kozjanske lige v balinanju. Na domačem balinišču sta balinčke prekrižali ekipi Balinarskega kluba Šentjur in Balinarskega kluba Šmarje pri Jelšah. V trojki so se pomerili Silvo Čoklc, Bine Drobne  in Rudi Poš, v rezervi je bil Franc Cvek za Šentjur. Za ekipo Šmarja pri Jelšah so nastopili Vladimir Blažević, Milan Kržnar, Franc Mauhar in rezerva Aleš Kovačič. Po napetem dvoboju so zmagali domačini.

Med posamezniki sta se pomerila Zlatko Lajh BK Šentjur in Marjan Čurič BK Šmarje, slednji je tudi zmagal. V dvojici I sta se pomerila Zlatko Lajh in Rudi Poš BK Šentjur z Milanom Krznarjem in Francem Mauharjem BK Šmarje. Zmagala sta domačina. V dvojici II pa  Silvo Čoklc in Bine Drobne za BK Šentjur in Marjan Čurič in Kovačič za BK Šmarje. Zmagala sta Šmarčana. Končni izid srečanja je bil 2:2. Na koncu tekmovanja jih je pogostila gospodinja in članica ženskega BK Šentjur Marija Žvegler. (M.K. Foto: Marija Žvegler)

 

Sorodne novice

Grobelčani osvojili odlično drugo mesto

Jure Godler

Balinarski turnir na Grobelnem

Jure Godler

Na Cmokovem memorialu nepremagljivi domačini

ViP

Balinanje: Šentjurčani presenetili sami sebe

Jure Godler

”Športali” Slivniškemu jezeru in krajevni skupnosti v čast

Jure Godler

Šentjurčanke na državno prvenstvo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več