14.4 C
Šentjur pri Celju
07/06/2023
sentjur.net

Nova Slovenija – krščanski demokrati na izletu v Ljubljani

Ljubljana, 28. 1. 2020 – Člani in simpatizerji stranke NSi Šentjur so se v torek, 28. januarja, skupaj s cerkvenim pevskim zborom, sodelavci župnije Ponikva in z župnikom Alojzom Kačičnikom odpravili na izlet v Ljubljano. Izletniki so se najprej ustavili v Frančiškanski cerkvi, kjer so si odšli pogledat jaslice in tako ujeli še zadnji božični pridih. Pot so nadaljevali v državni zbor, kjer so imeli voden ogled, pozdrave pa jim je izrekla tudi domača poslanka Jelka Godec, ki je skupaj z njimi izmenjala nekaj besed.

Srečali so se s poslanci

Skupino so kasneje peljali v prostore stranke NSi, kjer so jih pozdravili poslanka Iva Dimic in poslanec Aleksander Reberšak ter seveda vsi ostali njuni sodelavci, ki so jih medse zelo lepo sprejeli. Poslanci so predstavili svoje delo in odgovarjali na njihova zastavljena vprašanja. Ob prijetni pogostitvi jim je čas kar prehitro minil. Na koncu so jih popeljali na sam sedež stranke. Tudi tam so bili deležni pogostitve, ob tem pa jim glavni tajnik stranke, Robert Ilc, razkazal njihove prostore, potek razvoja stranke vse od začetka, pa do danes. Za sam zaključek ogleda je skupino s Ponikve prišla pozdravit tudi evropska poslanka Ljudmila Novak. Polni lepih vtisov, toplih stiskov rok in z mislijo, da morda pa se le kaj obrne na bolje, so se odpeljali iz naše prestolnice proti Trojanam, kjer so se okrepčali s kosilom. (Tjaša Ferlež, Foto: Cirila Lavbič)

Sorodne novice

Občinski odbor SDS Šentjur na obisku v evropskem parlamentu

Jure Godler

Srebrnih 25 let duhovništva Alojza Kačičnika

Tjaša Ferlež

Prvo obhajilo na Ponikvi

Tjaša Ferlež

Z avtobusom Nove Slovenije na izlet

Jure Godler

Slomškovi večeri: “Ta otrok bo živel!”

Tjaša Ferlež

Vrtec Šentjur: Po poteh našega kraja

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več