13.2 C
Šentjur pri Celju
28/10/2021
sentjur.net

Obvestilo: Množično testiranje občanov s hitrimi testi

Obveščamo, da na poziv Ministrstva RS za zdravje Občina Šentjur in Zdravstveni dom Šentjur v naslednjih dneh organizirata BREZPLAČNO MNOŽIČNO TESTIRANJE S HITRIMI ANTIGENSKIMI TESTI za vse občanke in občane občin Šentjur in Dobje.

Testiranje se bo izvajalo v TOREK, 29. decembra, in v SREDO, 30. decembra, oba dneva med 14. in 18. uro, in sicer v kontejnerju ZA ZDRAVSTVENIM DOMOM ŠENTJUR (vstopna točka za odvzem brisov – v enem kontejnerju). Testiranje je brezplačno.


Občanke in občane prosimo, da na testiranje prinesejo zdravstveno izkaznico in osebni dokument.
Vljudno jih naprošamo tudi, da se ob udeležbi odvzema vzorcev za hitro testiranje držijo vseh preventivnih ukrepov – obveznega držanja varnostne razdalje in nošenja zaščitne maske. O rezultatih testiranj bodo udeleženci obveščeni v kratkem času preko telefonskega SMS sporočila. V primeru, da vam je odrejena karantena, ste bolni oziroma imate izražene simptome, se dogovorite za redno testiranje preko osebnega zdravnika po ustaljeni poti.

 Vabljeni k udeležbi in prosimo za potrpežljivost v primeru čakalne vrste.

Sorodne novice

Vabilo na cepljenje proti Covid-19

Jure Godler

Spominski znak za požrtvovalnost v roke gasilcev

Tjaša Ferlež

Zdravstveni dom Šentjur vabi na cepljenje proti Covid-19

Jure Godler

Porast okužb in poziv k pazljivemu ravnanju

Jure Godler

ZD Šentjur vabi na brezplačno cepljenje proti Covid-19

Jure Godler

Obvestilo: Brezplačana testiranja še danes in v četrtek

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več