19.4 C
Šentjur pri Celju
17/08/2022
sentjur.net

Obvestilo o novih terminih brezplačnega hitrega testiranja

Šentjur, 4. 1. 2021 – Zdravstveni dom Šentjur ponovno izvaja brezplačno množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi za občanke in občane občin Šentjur in Dobje. Testiranje se bo izvajalo v ponedeljek, 4. januarja, v torek, 5. januarja, sredo, 6. januarja, ter v četrtek, 7. januar, vse dni med 14. in 18. uro. Lokacija testiranj je kontejner za stavbo ZD Šentjur.

Občanke in občane prosimo, da na testiranje prinesejo zdravstveno izkaznico in osebni dokument. Vljudno jih naprošamo tudi, da se ob udeležbi odvzema vzorcev za hitro testiranje držijo vseh preventivnih ukrepov – obveznega držanja varnostne razdalje in nošenja zaščitne maske. O rezultatih testiranj bodo udeleženci obveščeni v kratkem času preko telefonskega SMS sporočila.

V primeru, da vam je odrejena karantena, ste bolni, oziroma imate izražene simptome, se dogovorite za redno testiranje preko osebnega zdravnika po ustaljeni poti. Vabljeni k udeležbi in prosimo za potrpežljivost v primeru čakalne vrste.

Sorodne novice

Omikron v napadu. Oddelki in zaposleni v karantenah, okužbe naraščajo

Jure Godler

Epidemiološke številke tudi v naših krajih strmo navzgor

ViP

Dobje med najmanj precepljenimi občinami

ViP

Obvestilo: Poskrbimo zase in za druge – cepimo se!

Jure Godler

Vabilo na cepljenje proti Covid-19

Jure Godler

Spominski znak za požrtvovalnost v roke gasilcev

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več