15.9 C
Šentjur pri Celju
22/09/2023
sentjur.net

Oktoberfest ponovno v Dolgi Gori

Dolga Gora, 24. 9. 2022 – V soboto se je pod velikim šotorom na igrišču pred gasilskim domom na Dolgi Gori odvijal čisto pravi Oktoberfest na štajerskem. Kot vsako leto, so ga tudi tokrat pripravili dolgogorski gasilci, katerim so na pomoč priskočili sokrajani in njihovi prijatelji. Prireditev je privabila številne obiskovalce. Obiskovalcem pa so bili, seveda, poleg piva na voljo tudi prigrizki. Tokrat pripravljali domače preste, ki so bile narejene po pravem Müenchenskem receptu.

Številni obiskovalci, so se tako do jutranjih ur zabavali, smejali in plesali ob glasbi ansambla Unikat in glasbene skupine Lesni štromi. Skupina je namreč začela delovati v Dolgi Gori in so se letos kot domačini predstavili na odru Oktoberfesta. Plesišče je bilo nabito polno vse od začetka pa do konca. V samo pripravo prireditve je bilo vloženega ogromno časa in truda,  zato se gasilsko društvo, zahvaljuje vsem sponzorjem in svojim članom, ki so priskočili na pomoč in na kakršen koli način pripomogli, da je prireditev tudi letos uspela. (Tjaša Ferlež, foto: PGD Dolga Gora)

Sorodne novice

Da je v slogi moč, so dokazali dolgogorski gasilci

Tjaša Ferlež

Požar je sprva hotel pogasiti lastnik sam

Tjaša Ferlež

Lesni štromi pripravili svoj prvi samostojni koncert

Tjaša Ferlež

Mirno nedeljo začeli z gašenjem požara

Tjaša Ferlež

Kolesarski klub Atom praznoval prvo desetletje

Tjaša Ferlež

Folklorniki iz Šentjurja na pohod

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več