9.2 C
Šentjur pri Celju
28/01/2022
sentjur.net

Polnar znova na volitve, a s kom?

Šentjur, 28. november 2021 – Šentjurski poslanec Robert Polnar, član poslanske skupine, a ne tudi stranke DeSUS, je nocoj gostoval v oddaji Ura moči na Planet TV. V pogovoru z voditeljem Bojanom Požarjem je orisal svoj pogled na aktualno politiko in lastno politično kariero. Napovedal je tudi ponovno kandidaturo na aprilskih državnozborskih volitvah.

V pogovoru je dejal, da se je v času Šarčeve vlade od njega pričakovalo, da bo kot poslanec koalicije glasoval, kot mu bo naročeno, in da se je njegovo mnenje ignoriralo. Delovanje Šarca kot župana je sicer pohvalil, a da ga je motil način dela njegove vlade, saj se z njimi kot poslansko skupino ni dovoljkrat sestal. Kot popolnoma drugačno pa je opisal delovanje pod trenutno, Janševo vlado.

V oddaji je dejal tudi, da so do njega prispele že mnoge ponudbe za kandidaturo na prihodnjih volitvah. Med drugim tudi vabilo Marjana Podobnika iz gibanja Povežimo Slovenijo in predsednika Slovenske nacionalne stranke Zmaga Jelinčiča Plemenitega. Ravno s slednjim Polnar deli številna politična stališča. Za Povežimo Slovenijo pa je dejal, da je programsko preskromna, prav tako se mu “ad hoc koalicije” ne zdijo smiselne.

Ob koncu se je dotaknil tudi svoje nekdanje stranke DeSUS, ki je po njegovem mnenju na točki smrti. Dejal je, da ji je odmrl tudi temelj, ki jo je predstavljala lokalna mreža, prav tako je stranka odslužila funkcijo uveljavljanja osebnih interesov Karla Erjavca. (foto: Planet TV, zajem zaslona)

Sorodne novice

Se župan Leskovšek poslavlja?

ViP

DeSUS odslovil Roberta Polnarja

ViP

Jelka Godec imenovana za državno sekretarko v Vladi RS

ViP

Na čelu slivniške planinske četice še naprej Silvo Užmah

ViP

Šentjurska poslanca razburkala državno sceno

Jure Godler

Prejeli smo: Poslanka Ivanuša odprla poslansko pisarno

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več