-0.6 C
Šentjur pri Celju
28/01/2022
sentjur.net

Pomagajmo Tajfunovcem na tekmo zvezd

kosarka-allstarsLjubljana, 6. 12. 2014 – Pomagajmo našim košarkarjem KK Tajfun, ki v letošnji sezoni igrajo preprosto briljantno, in jih preko spletnega glasovanja pošljimo na tekmo All-Stars Stožice 2014. Tekma bo 28. decembra v ljubljanskih Stožicah. Ob 18.00 uri se bodo na glavni tekmi večera pomerili igralci Lige Telemach, katerih kapetana ter glavna trenerja boste določili vi, ljubitelji košarke. Med vsemi košarkarji lahko glasujete za dva branilca, enega krilnega igralca ter dva centra, od katerih jih bo deset z največ glasovi neposredno udeleženih na tekmo, ostalih 14 pa bosta določila oba izbrana trenerja. Moštvi, ki se bosta pomerili drugo proti drugemu, bosta nato izbirala igralca, ki bosta v spletnem glasovanju prejela največ glasov. Na novinarski konferenci, ki bo v četrtek, 18. decembra, bosta namreč iz razpoložljivega nabora posameznikov volila vsak po enega igralca izmenično in tako sestavila svoje sanjsko moštvo. Glasujete lahko enkrat na dan. Toda pozor, na tekmi All-Stars lahko zaigra največ pet igralcev istega kluba, vsak klub pa mora imeti vsaj enega predstavnika. Letos pa vse ljubitelje športa čaka še eno posebno glasovanje za kapetana tekme legend nekdanjih košarkarskih in nogometnih reprezentantov, ki se bodo med seboj pomerili ob 16.15. Vsak lahko glasuje za enega košarkarja in enega nogometaša, tista z največ glasovi pa bosta nato tudi volila svoji ekipi. Glasujete lahko na tej povezavi.

Naši košarkarji so nam letos polepšali jesensko-zimske dni z odlično igro, s samimi zaporednimi zmagami, na nas pa je, da jim to tudi vrnemo v obliki glasovanja za naše fante.

Sorodne novice

Šentjur korak bližje lenti najlepšega in najgostoljubnejšega manjšega mesta

ViP

Tomaž Bolčina se vrača v Šentjur

Jure Godler

Prvoligaški ekipi se je pridružil Pavle Boljkovac

Jure Godler

V naslednji sezoni želijo biti navdušeni

Jure Godler

Rogaška prekinila niz zmag Tajfuna

Jure Godler

Tajfunovci z rekordno četrtino do tretje zmage

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več