-2.4 C
Šentjur pri Celju
02/04/2020
sentjur.net

Šentjurčani v pokalu ponovno z Domžalami

zrebLjubljana, 22. 1. 2015 – Na sedežu podjetja Spar Slovenija, ki je glavni pokrovitelj košarkarskega pokala Spar, so izžrebali pare finalnega turnirja. Zaključek turnirja, na katerega so se uvrstili tudi košarkarji Tajfuna, bo v Laškem, od 18. do 21. februarja.

V finalni turnir so se uvrstili prvoligaši Tajfun, Union Olimpija, Helios Suns, Krka in Zlatorog ter ekipe iz druge lige Šenčur, Kolpa Črnomelj in Slovan. Naši košarkarji se bodo 19. februarja po žrebu pomerili s Helios Sunsi, ki so v Domžalah prejšjo ligaško tekmo skoraj prekinili kar neverjen niz zmag naših fantov, pod vodstvom Dejana Mihevca. Tekmo bo prenašala poleg spletnega prenosa košarkarske zveze Slovenija tudi TV Slovenija 2. Doslej je Union Olimpija osvojila pokal kar 19-krat, po eno pokalno lovoriko pa imajo Domžale, Hopsi Polzela, Krka in Zlatorog.

Za portal KZS.si je predstavnik Tajfuna Bogdan Rahten povedal: “Za nas je sezona že zdaj uspešna, saj je bil cilj uvrstitev na finalni turnir Pokala Spar. Duh pokalnega tekmovanja je izjemen, vse ekipe so nas v dozdajšnjem delu lepo sprejele, prav tako pa smo imeli srečo, da smo igrali s klubi iz sosednjih občin, s katerimi smo še utrdili dobre odnose in razširili krog naših podpornikov. S košarkarji Helios Sunsev smo se pomerili pred kratkim, ko je bilo zelo napeto in verjamem, da bo tako tudi tokrat.”

Sorodne novice

Kolumna: Izkoristite priložnost

Bogdan Rahten

Kolumna: Na koga smo v resnici jezni?

Bogdan Rahten

Kolumna: V čem smo lahko vsi boljši od Prešerna?

Bogdan Rahten

Kolumna: Hvaležnost je ekonomsko upravičena!

Bogdan Rahten

Kolumna: Ponovoletne borbe s kilogrami kot neprava bitka

Bogdan Rahten

Kolumna: Kaj je tisto, kar si moramo zares (za)želeti?

Bogdan Rahten
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več