16.9 C
Šentjur pri Celju
03/08/2020
sentjur.net

Tajfunovci z medlo predstavo v ligo za obstanek

Šentjur, 6. 3. 2017 – Čeprav smo mnogi navijači upali, da se bodo klub poškodbam nekaterih naših košarkarjev ti vendarle dvignili v formi, je bilo to upanje zaman. K sreči pa je ponovno stisnil zobe organizator igre Daniel Vujasinović, vendar težkega voza ni zmogel vleči sam. Tokrat so v domači dvorani OŠ Hruševec Šentjur gostili nekaj mest nižje rangirano ekipo Term Olimia Podčetrtek. Sosedi so ekipo sestavili iz nekaj prekaljenih igralcev in nekaj mladih, ki se želijo še dokazati. Podčetrtek je imel tudi obilno podporo s šentjurskih tribun – saj je bilo nasprotnih navijačev skoraj toliko kot naših. Slabe igre pa so razredčile tudi vrste Šentjurskih vitezov.

Domačini so ponovno začeli katastrofalno in nasprotniku, ki se je razigral, so le s težavo parirali. Prednost gostov je bila že v nekaj minutah dvomestna. Naši so se sicer v drugi četrtini zbrali, a prednosti okoli 13 točk niso uspeli zmanjšati. V ponovnem slabem začetku drugega polčasa so gostje vodili že za 19 točk (55:36) ter kontrirali igro, tudi s pomočjo čudnih sodniških napak. Tajfunovci so v zadnji četrtini sicer prestavili igro v višje obrate in prednost gostov začeli hitro topiti. Vendar jim je na koncu zmanjkalo časa in moči za preobrat. Tekma se je končala z rezultatom 75:81. Največ točk za naše je dosegel Malcolm Grant – 22, Daniel Vujasinović jih je prispeval 14 in Emilijo Banić 10. (Jure Godler)

Sorodne novice

Komentiramo: Debakel s Primorsko odnesel Dončića

Jure Godler

Olimpija z veliko sreče odnesla celo kožo iz Šentjurja

Jure Godler

Vodilni v ligi na koncu premočni za naše

Jure Godler

Laščani razbili naše košarkarje

Jure Godler

KK Tajfun z novim predsednikom in brez Tajfuna

Jure Godler

Občinsko priznanje v roke Iztoku Španu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več