1.9 C
Šentjur pri Celju
30/11/2021
sentjur.net

V Šentjurju že osem okužb s novim koronavirusom

V Občini Šentjur se v zadnjih dneh epidemiološka slika COVID-19 poslabšuje. Do vključno včeraj uradni podatki NIJZ potrjujejo osem okužb s koronavirusom. Stevilo okuženih je v porastu, zato občanke in občane ponovno vljudno pozivamo in prosimo, da se obnašajo previdno, preventivno in odgovorno, da zaščitijo sebe ter bližnje in soobčane. Prosimo, dosledno upoštevate vse higienske in druge ukrepe za preprečitev nadaljnje širitve okužb. Uporabljajte zaščitne maske, kjer je to predpisano, umivajte in razkužujte roke, vzdržujte varnostno razdaljo in upoštevajte predpise o zbiranju in druženju v skupinah do 10 ljudi na javnih površinah, pazljivo pa tudi pri zasebnih druženjih in stikih.

Glede na trenutne razmere Zdravstveni dom Šentjur svoje paciente poziva, da v primeru, če kažejo znake prehladnih obolenj (ne glede na prisotnost vročinskih stanj), NE VSTOPAJO v prostore zdravstvenega doma, ampak predhodno po telefonu kontaktirajo svojega osebnega zdravnika. Zahvaljujejo se vam za upoštevanje navodil in razumevanje. Spoštovani, bodimo odgovorni in OSTANIMO ZDRAVI! (vir: Občina Šentjur)

Sorodne novice

Obvestilo: Poskrbimo zase in za druge – cepimo se!

Jure Godler

Interes za cepljenje v Šentjurju poskočil za več kot 300 odstotkov

ViP

Porast okužb in poziv k pazljivemu ravnanju

Jure Godler

Kako smo precepljeni v občinah Šentjur in Dobje?

ViP

Reportaža: Razlike v znanju učencev so se poglobile

Jure Godler

Župan Diaci: “Ne izgubljajmo energije z jezo in prepiri zaradi vrste pred banko”

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več