19.8 C
Šentjur pri Celju
03/08/2020
sentjur.net

V Šentjurju že osem okužb s novim koronavirusom

V Občini Šentjur se v zadnjih dneh epidemiološka slika COVID 19 poslabšuje. Do vključno včeraj uradni podatki NIJZ potrjujejo osem okužb s koronavirusom. Stevilo okuženih je v porastu, zato občanke in občane ponovno vljudno pozivamo in prosimo, da se obnašajo previdno, preventivno in odgovorno, da zaščitijo sebe ter bližnje in soobčane. Prosimo, dosledno upoštevajte vse higienske in druge ukrepe za preprečitev nadaljnje širitve okužb. Uporabljajte zaščitne maske, kjer je to predpisano, umivajte in razkužujte roke, vzdržujte varnostno razdaljo in upoštevajte predpise o zbiranju in druženju v skupinah do 10 ljudi na javnih površinah, pazljivo pa tudi v zasebnih druženjih in stikih.

Glede na trenutne razmere Zdravstveni dom Šentjur svoje paciente poziva, da v primeru, če kažejo znake prehladnih obolenj (ne glede na prisotnost vročinskih stanj), NE VSTOPAJO v prostore zdravstvenega doma, ampak predhodno po telefonu kontaktirajo svojega osebnega zdravnika. Zahvaljujejo se vam za upoštevanje navodil in razumevanje. Spoštovani, bodimo odgovorni in OSTANIMO ZDRAVI! (vir: Občina Šentjur)

Sorodne novice

Nova okužba z novim koronavirusom na Šentjurskem

ViP

Naši zdravstveni delavci so v dobri kondiciji

Jure Godler

Obvestilo: Epidemija je končana, a nekateri ukrepi ostajajo

Jure Godler

#koronaintervju št. 32 – Alenka Križnik, literatka in prostovoljka Slovenskega društva Hospic

ViP

Zdravstveni dom Šentjur do novih ambulant

Jure Godler

Knjižnica Šentjur uvaja brezstično izposojo

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več