10.6 C
Šentjur pri Celju
11/04/2021
sentjur.net

V Šentjurju že osem okužb s novim koronavirusom

V Občini Šentjur se v zadnjih dneh epidemiološka slika COVID-19 poslabšuje. Do vključno včeraj uradni podatki NIJZ potrjujejo osem okužb s koronavirusom. Stevilo okuženih je v porastu, zato občanke in občane ponovno vljudno pozivamo in prosimo, da se obnašajo previdno, preventivno in odgovorno, da zaščitijo sebe ter bližnje in soobčane. Prosimo, dosledno upoštevate vse higienske in druge ukrepe za preprečitev nadaljnje širitve okužb. Uporabljajte zaščitne maske, kjer je to predpisano, umivajte in razkužujte roke, vzdržujte varnostno razdaljo in upoštevajte predpise o zbiranju in druženju v skupinah do 10 ljudi na javnih površinah, pazljivo pa tudi pri zasebnih druženjih in stikih.

Glede na trenutne razmere Zdravstveni dom Šentjur svoje paciente poziva, da v primeru, če kažejo znake prehladnih obolenj (ne glede na prisotnost vročinskih stanj), NE VSTOPAJO v prostore zdravstvenega doma, ampak predhodno po telefonu kontaktirajo svojega osebnega zdravnika. Zahvaljujejo se vam za upoštevanje navodil in razumevanje. Spoštovani, bodimo odgovorni in OSTANIMO ZDRAVI! (vir: Občina Šentjur)

Sorodne novice

Reportaža: Razlike v znanju učencev so se poglobile

Jure Godler

Župan Diaci: “Ne izgubljajmo energije z jezo in prepiri zaradi vrste pred banko”

ViP

Bodimo odgovorni, upoštevajmo ukrepe!

ViP

Občina prepovedala uporabo vseh športnih in javnih površin

ViP

Strožji ukrepi: od petka nošenje mask tudi na prostem

ViP

V prvi polovici septembra v Šentjurju 16 okužb

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več