14.2 C
Šentjur pri Celju
03/10/2023
sentjur.net

Vreme omogočilo, da je Dobjanska noč uspela

Dobje, 23. junij 2023 – Deževna vremenska napoved se je na dan dobjanske veselice na srečo izkazala za napačno. S tem so prizanesle še toliko boljšemu vzdušju številnih obiskovalcev gasilske veselice Prostovoljnega gasilskega društva Dobje. Dobjane in ostale obiskovalce dobre glasbe so letos do zgodnjih jutranjih ur zabavali člani ansambla Stil. Zaradi lepega števila obiskovalcev so imeli domači gasilci polne roke dela. Poleg dobre volje in glasbe so obiskovalcem postregli še z bogatim srečelovom in cocktail barom.

Gasilska veselica pa ni bila edina stvar, ki se je v petek odvijala v Dobju. Dobjanski gasilci so namreč organizirali gasilsko tekmovanje v mokri izvedbi vaje s sedmimi gasilci ali kot ji sami rečejo – horuk vaja! Na tekmovanje se je prijavilo devet ekip. Najhitrejši so bili prav sosedje – ekipa gasilcev PGD Planina je tako z odlično izvedbo vaje pometla s konkurenco in si priborila prvo mesto. Malo za njimi je bila ekipa PGD Zabukovica, tretje mesto pa je tako pripadlo ekipi gasilcev PGD Gorenja pri Zrečah. (Tjaša Ferlež, Foto: PGD Dobje)

Sorodne novice

Za presenečenje je poskrbel štajerski slavček

Tjaša Ferlež

V drugo je lokarska veselica uspela

Tjaša Ferlež

Da je v slogi moč, so dokazali dolgogorski gasilci

Tjaša Ferlež

Krivulja Kresne noči znova navzgor

ViP

Šentjursko poletje končali z “Oberkrain petkom”

Jure Godler

Veselica v Dramljah bo tudi letos!

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več