6.6 C
Šentjur
22/11/2019
sentjur.net

20-letnica Športnih iger brez presežkov

Šentjur, 11. 6. 2017 – Športne igre so tradicionalen projekt članov Študentskega kluba mladih Šentjur. Pred natanko 20 leti, davnega 1997, so Samo Gazvoda, Irena Bohorč in Jure Godler zastavili koncept Športnih iger, ki se v osnovi z nekaj generacijskimi nadgradnjami uporablja še danes. Iz treh močnih turnirjev v košarki, malem nogometu in tenisu so se v dveh desetletjih igre precej razmahnile in zajele večji krog populacije, saj so se osnovnim trem turnirjem pridružili še badminton, namizni tenis, balinanje in balinčkanje. Tekmovalcem so organizatorji letos ponudili vitaminske smoothije, ki jih je precej prehitro zmanjkalo, ob vročem dnevu pa ni pošlo hladne vode.

Za humorne vložke je poskrbel šentjurski standup komik Tom Costo, za glasbo pa duo didžejev Dennis N’bakhaa in Robert Lauerto (Reichenekk Productions). Za organizacijo letošnje največje rekreativne športne prireditve sta skrbela Jaka Rečnik in Robert Kladnik. Kot vsako leto so se številne ekipe borile za nagradni sklad v skupni vrednosti nad 1000 evrov. Organizacija dogodka je potekala, kot smo navajeni pri šentjurskih študentih, brez zapletov, žal pa niso z nobenim presežkom obeležili dvajset let tega športnega dogodka. (Jure Godler)

Sorodne novice

Musica academica tudi tokrat z operno zgodbo

Jure Godler

Združili dve tradicionalni prireditvi in dobili …

Jure Godler

Prejeli smo: Z The Band of Cava bodo stopili v december

Jure Godler

Nekakšno Brucovanje v Šentjurju

Jure Godler

ŠKMŠ: V Šentjur se vrača brucovanje

Jure Godler

Na Musici academici so se predstavili mladi virtuozi

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več