13.2 C
Šentjur pri Celju
16/04/2024
sentjur.net

Brendijeve barabe in Vunjak v Kavarni Center

Večer pred veliko nočjo je bilo v kavarni center pošteno vroče. Dejan Vunjak in Brendijeve barabe so poskrbeli za pravo nočno zabavo. Tokrat ni manjkalo mladine, starejših je bilo le za vzorec. Kar kmalu je kavarna postala premajhna za vse navdušence, ki so tokrat prišli na zabavo. Zunaj pred vhodom pa je ostala cela vrsta čakajočih, ki niso mogli vstopiti. Dejan je že skozi leta odraščanja spremljal koncerte svojega očeta Brendija. Ima še starejšo sestro Tino, ki je prav tako pevka, saj nastopa v plesni skupini She Divaz.

Pevska pot

Dejan je krajši čas kot bobnar sodeloval pri skupini Atomik Harmonik. Po tem pa je na pobudo Domna Kumra pričel samostojno kariero z ansamblom Brendijeve barabe. Sam sicer pravi, da ni nikoli mislil, da bo kdaj pel. Vedno se je bolj navduševal nad instrumenit, kot so kitare, bobni in podobno. Toda vse skupaj se mu je v nekaj dnevih spremenilo. Odločil se je ohraniti očetovo glasbo in petje, da ne bo nikoli pozabljena.

Njegov uspeh se je začel po nastopu v silvestrski oddaji Na zdravje, ker so želeli narediti nekaj v spomin na Brendija. Po oddaji je dobil neverjetno veliko pozitivnih kritik, zato se je odločil, da bo to pot nadaljeval. Bil je v dvomih, da ga poslušalci ne bodo sprejeli. Lepo je, ko nekaj delaš za ljudi, ki znajo to tudi ceniti. Rad zabava množico, ker vidi, da s pomočjo tega zbežijo od vsakdana. Pozabijo na vse slabe stvari, se prepustijo glasbi in uživajo do konca. (V. A.)

Sorodne novice

Pisanica iz srca obsijana z žarki Božje milosti

Jure Godler

ŠentjurFEST v ritem plesa dvignil množico

Jure Godler

Mesec žensk na čelo društva Sveta Helena prinesel predsednico

ViP

Na ponkovški veselici šotor pokal po šivih

Tjaša Ferlež

Topničarji poskrbeli za podmladek

Jure Godler

Prejeli smo: Pobarvali velikonočne pirhe

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več