11.5 C
Šentjur pri Celju
22/10/2020
sentjur.net

Damjan Maček bo tudi v tretje vodil KS Prevorje

V četrtek, 13. decembra, je v prostorih KS Prevorje potekala konstitutivna seja, kjer so novoizvoljeni člani sveta obravnavali 13 točk. Med drugim so soglasno izvolili novega starega predsednika Damjana Mačka, ki bo v naslednjem štiriletnem obdobju krajevno skupnost vodil že v tretje.  

V novem mandatnem obdobju bodo svetniške stolčke KS Prevorje zasedli : Damjan Maček, Darja Teržan, Jožko Špoljar, Martin Arzenšek, Jože Pacek (podpredsednik), David Užmah in Milan Obrez. Med kandidatoma Andrejem Plankom in Milanom Obrezom je odločal žreb, ker sta na volitvah prejela enako število glasov. Na seji so sprejeli tudi izvedbeni program zimske službe 2018/2019. Naj še dodamo, da ima KS Prevorje kar dva izvoljena predstavnika v občinski svet, in sicer Damjana Mačka in Nevenko Gračner. Sicer pa se Maček ob dobrem sodelovanju s krajani, Občino in s pomočjo sredstev iz razpisov nadeja uresničitev programskih smernic v novem mandatnem obdobju 2018-2022. (Majda Rezec )

Sorodne novice

Na Prevorju 1.050 m nove asfaltne prevleke

Jure Godler

»Postali smo elitne enote v sistemu sil zaščite in reševanja!«

Jure Godler

Pripravljeni so na novo plužno sezono

Jure Godler

Na Prevorju sanirali in modernizirali javne poti in lokalno cesto

Jure Godler

Odprli sanirano in modernizirano javno pot Lopaca-Štukelj

Jure Godler

Prevorski športniki z novim vodstvom

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več