23.5 C
Šentjur
17/06/2019
sentjur.net

Naša energija povezuje

Ponikva, 26. 12. 2018 – V sredo, na dan samostojnost in enotnosti, so se gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zbrali v gasilskem domu na zaključku leta, ob katerem tradicionalno nazdravijo tudi jubilantom, ki so v iztekajočem se letu praznovali svoj okrogli jubilej. Najprej so si voščili lepe praznike, nato pa je sledila večerja, ki so jo pripravili domači kuharji.

Poleg zaključka leta je člane PGD Ponikva čakalo veselo opraviloOd podjetja Petrol so gasilci prejeli donacijo 200 €, ki jo bodo porabili za nakup nove zaščitne opreme v društvu. Podjetje Petrol se je odločilo, da bo namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijami pomagalo mnogim posameznikom, društvom in projektom po vsej Sloveniji. Osnovni namen projekta, ki poteka pod sloganom “Naša energija povezuje”, je s pomočjo Petrolovih zaposlenih na bencinskih servisih pomagati pomoči potrebnim – tako posameznikom, kot tudi organizacijam in društvom v posameznih lokalnih okoljih.

Donacijo podjetja Petrol so na Ponikvi tudi uradno sprejeli. V imenu PGD Ponikva je donacijo sprejel predsednik društva Franc Hrovatič, podaril pa jo je vodja bencinskega servisa Celje – Hudinja Srečko Mohar. “V imenu vseh članov PGD Ponikva se podjetju Petrol še enkrat zahvaljujemo za velikodušno dejanje,” je še dodal Hrovatič. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Kako pomagati, ko pride do zastoja srca?

Jure Godler

»V slogi je moč, na pomoč!«

Jure Godler

Rok Pušnik bronasti na gasilskem smučanju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več