21.1 C
Šentjur pri Celju
13/04/2024
sentjur.net

Nina Drame bo zastopala barve NSi

Ponikva, 25. 4. 2018 – Območna organizacija NSi Šentjur je v prostorih PGD Ponikva sklicala volilni zbor članstva in simpatizerjev, ki se ga je udeležilo slabih 30 članic in članov. Vodenje volilnega zbora, ki ga imajo v NSi vsakih dve leti, je namesto predsednika OO NSi Franca Korenjaka prevzel Franc Gračner. “V naši stranki ne sme biti prostora za ljudi, ki obračunavajo, kaj se splača in kaj ne,” je uvodoma v svojem poročilu povedal Korenjak. Pridobili pa so tudi lepo število mladih in lepo sodelujejo z županom občine Šentjur. Poudaril je, da jih v tem letu čakajo tudi lokalne volitve in njihov cilj je, da zapolnijo liste s kar najboljšimi kandidati. Zadali pa so si cilj –  tri mesta v občinskem svetu. Pohvalil je tudi uspešno menjavo vodstva stranke, od koder se je umaknila Ljudmila Novak ter mesto prepustila Mateju Toninu. Za konec zbora članov si je velik košček časovne pogače vzel tudi Jožef Horvat, poslanec NSi.

Z veseljem pa je zboru predstavil tudi novo in mlado kandidatko za parlamentarne volitve Nino Drame, ki je “svež veter v našem političnem prostoru.” Kandidatka se je tudi sama predstavila, ki je Šentjurčanka šele nekaj let. Tekoče govori štiri jezike, diplomirala pa je s smeri naravovarstva. “Ni mi vseeno, kaj se dogaja z našo državo, in želim si, da bi moja kandidatura povzorčila tudi aktivacijo mladih, da bi prišli na volitve,” je povedala Drametova. Iz strankarskega volilnega programa je izpostavila nekaj točk, na katerih bi lahko največ prispevala. “Za kandidaturo sem se odločila, ker me skrbi za stanje naše države in družbe,” je povedala kandidatka NSi. Za NSi se je odločila, ker stranka “nima prtljage s sabo” in je transparentna, brez škandalov. “Ljudje ki bodo prepoznali prave vrednote in naše rešitve, so najboljše možne rešitve,” najbolj pa se vidi v reševanju problema gospodarstva, predvsem z olajšanjem birokracije in davčne obremenitve. (Jure Godler)

Sorodne novice

Ženska zveza NSi na izlet v Bruselj

Tjaša Ferlež

Zdenka Jan je nova predsednica ZDUS

Milenka Blažević

Razdeljena država ne more biti uspešna

Tjaša Ferlež

Barbara Gradič Oset na čelu kulturnikov

Jure Godler

Menjava na poveljniškem stolčku gasilske zveze

Tjaša Ferlež

Šentjur z močno podporo Anžetu Logarju, v drugi krog tudi Nataša Pirc Musar

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več