26 C
Šentjur
18/08/2019
sentjur.net

»Popolna štala« na vrtu Ipavčeve hiše

Šentjur, 14. 7. 2016 – Udeleženci in mentorji manjše koncertne turneje Broadway I love 2016 so se ustavili tudi v Šentjurju. Na vrtu Ipavčeve hiše so predstavili rezultat petdnevne Mednarodne poletne pevske delavnice (ISSW) namenjene muzikalu. Že deseto leto jo je organizirala Šola odrskih umetnosti Vocal BK Studio, ki jo vodi baritonist in učitelj petja Boštjan Korošec. Lansko leto so udeleženci in mentorji mednarodne delavnice šentjursko občinstvo popeljali v svet pacientov psihiatrične bolnišnice, letos pa v slovenski resničnostni šov Popolna štala.

Skozi koncert muzikalov smo spoznavali udeleženke lepotnega tekmovanja, njihove življenjske zgodbe, ljubezenske težave in pritiske, ki so jih doživljale v šovu. Nasmejali smo se kratkim skečem, ki so manekenke predstavili v skladu z vsemi stereotipi. Na odru so bila sama mična dekleta, še posebej pa je navdušila voditeljica šova, ki pa ni bila povsem iskrena, ko je odpela »I’m not wearing my underwear today (Danes nimam oblečenega spodnjega perila).« In tako potrdila, da šovi prenesejo (bele) laži samo zato, da ljudi zabavajo, ko naredijo »popolno štalo.« (Kvirina M. Zupanc)

Sorodne novice

Stella z Oceanom osvojila FeNS 2019

Jure Godler

Broadway pripeljali v Šentjur

Jure Godler

Pesem, polna hrepenenja

Jure Godler

Broadway približali Šentjurju

Jure Godler

Med počitnicami so se naučili osnov jazza

Jure Godler

Ljubim te Broadway prislužil stoječe ovacije

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več