10.9 C
Šentjur pri Celju
21/09/2020
sentjur.net

Poslavljali so se z Vilijem Resnikom

Žegar, 30. 12. 2017 – Kot v številnih krajih doma in po svetu so se od starega leta s pesmijo in z radostnim druženjem poslovili tudi v gostišču Obrez v Žegru. Gostitelj je skupaj s ŠD Simpl Žegar, ki obeležuje 15. obletnico delovanja, na zadnji lanski petek priredil Zabavo leta. Nanj so povabili znanega slovenskega pevca rock in zabavne glasbe Vilija Resnika, ki je številne obiskovalce navduševal s svojim pestrim repertoarjem. Prireditelja zabave pa sta poskrbela tudi za brezplačno pogostitev vseh, kar gre zahvala tudi Jožetu Polutniku, ki je »častil« odojka.

Tako Milan Obrez kot organizacijski tim ŠD Simpl Žegar zadovoljno ugotavljata, da sta z roko v roki v tako majhen kraj, kot je Žegar, uspela privabiti številne oboževalce gostujočega pevca ali zgolj takšne, ki so želeli »staro leto« preživeti v prijetni in veseli družbi. V gostišču Obrez tudi sicer takšnih zabav nikoli ne zmanjka, a je ta bila gotovo ena tistih, ki je konkretno “stresla” kraj. Iz ŠD Simpl Žegar še sporočajo, da v mesecu januarju skupaj s KS pričakujejo zaključek za kraj pomembnega projekta, ki se nanaša na defibrilator v kraju Žegar, ki bo vsem na razpolago pri Gostilni Obrez. Pri tem se vsem, ki so in še bodo prispevali za pridobitev v kraju, iskreno zahvaljujejo. (Majda Rezec)

Sorodne novice

Viktor Ojsteršek z najboljšo salamo

Majda Rezec

Pust norčavi tudi v gostišču Obrez

Jure Godler

Prehodni pokal v trajno last prejel Viktor Ojsteršek

Jure Godler

V Žegru postavili orjaškega snežaka

Jure Godler

Odslej defibrilator tudi v Žegru

Jure Godler

Prehodni pokal ostal v rokah Viktorja Ojsterška

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več