21 C
Šentjur pri Celju
27/05/2022
sentjur.net

Ramno so zasedli jazzerji

Gorica pri Slivnici, 1. 7. 2016 – Sonce je k sreči ponovno dovolilo še eno odlično prireditev na prostem. Člani Big banda Šentjur so pripravili že tradicionalen Ramna Jazz festival ob Slivniškem jezeru. Že ob prvih večernih urah je Janez Krevel Kvartet začel ogrevati sprva malo manj številno občinstvo. Skupinica glasbenih jazzerjev so izvedli pisan repertoar jazz ritmov. Štafetno palico pa predali organizatorjem prireditve – Big bandu Šentjur.

Big bandovci, ki jih zadnja leta vodi Marko Golež, so morali zaradi odpovedi številnih standardnih glasbenikov v njihovih vrstah zaradi drugih obveznoti povabiti še nekaj glasbenikov, predvsem pevce in pevke. Tako so v ritmih BBŠ zapeli Nikolina Novak, Teja Leskovšek in Matija Del Negro. Kot zadnja je na oder Ramne plaže stopila še skupima Ars Groova. V malo hitrejših ritmih jazz-rocka so zaključili čudovit poletni večer. (Jure Godler)

Sorodne novice

Pridobljeno znanje so pokazali na koncertu

Jure Godler

RamnaJazz 2018: še večji, še boljši!

ViP

Med počitnicami so se naučili osnov jazza

Jure Godler

V ritmih jazza zapeljani do lune

Jure Godler

Jazz predstavili publiki in ribam

Jure Godler

Ramna v jazzovskih ritmih

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več