10 C
Šentjur pri Celju
19/09/2020
sentjur.net

Šentjurčani v svoje vrste zvabili Konjičana

Šentjur, 24. 2. 2017 – Pred odločilnimi tekmami naše prvoligaške ekipe KK Tajfun se je naša ekipa ponovno okrepila. Po tem, ko Tajfunovce pestijo številne poškodbe, nekateri rekovaliscenti pa še iščejo pravi tekmovalni ritem, je trener Jurica Golemac pogled obrnil še na drugo ligo. V Šentjur prihaja 25-letni košarkar iz Konjic Tomaž Jereb. V 2. SKL je Jereb dosegal povprečno 18,5 točke na tekmo, imel 6,5 podaj, 5,5 skokov in 2,9 pridobljene žoge. Če bo to statistiko Konjičan prenesel še na prvoligaško raven, bo zagotovo dobrodošla okrepitev. Branilec je svojo najboljšo predstavo pokazal na prvi četrtfinalni tekmi pokala Spar, ko se je znesel nad Hopsi in in k zmagi prispeval kar 43 točk.

Naše košarkarje pa po 20-dnevnem premoru čaka kar 5 tekmev v 19 dneh. Prvo gostovanje bo danes – v petek, na Polzeli pri Hopsih. Pomembna tekma za našo ekipo, ki se še bori za priključek gornjega dela lestvice – za ligo za prvaka. (Jure Godler, foto: Timej Vengušt)

Sorodne novice

KK Tajfun z novim predsednikom in brez Tajfuna

Jure Godler

Občinsko priznanje v roke Iztoku Španu

Jure Godler

Prvoligaški ekipi se je pridružil Pavle Boljkovac

Jure Godler

Tajfun Planina: Naš paradni konj praznoval abrahama

Jure Godler

Šentjurčani ohranili prvoligaški status

Jure Godler

Tajfunovci z medlo predstavo v ligo za obstanek

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več