21.1 C
Šentjur pri Celju
13/04/2024
sentjur.net

Z avtobusom Nove Slovenije na izlet

Ponikva, 7. 4. 2022 – V četrtek se je v Šentjurju mudil avtobus stranke Nova Slovenija s celotno ekipo in kandidatko Cirilo Lavbič s Ponikve. Volilna kampanja je z vsemi silami že na svojem vrhuncu. V občini Šentjur in Dobje se predstavljajo poslanski kandidati, ki svoj čas namenijo tudi širši publiki. V četrtek se je v naših krajih mudil avtobus stranke Nova Slovenija s članom Aleksandrom Reberškom in kandidatko Cirilo Lavbič. Mimoidoči so se ustavili in spregovorili nekaj besed ob sladkih dobrotah in opoldanski kavici. S kandidatko so lahko pokramljali o načrtih in predlogih, ki jih občani sami vidijo kot spremembe prihodnosti.

Strankarski avtobus se je nato odpeljal na Ponikvo. Lavbičeva je ob vsem tem dejala: »Odločitev, da popeljem svoje obiskovalce strankarskega avtobusa, sem sprejela tekom dogodka. Nisem imela kaj veliko razmišljati, kajti Ponikva je moj rojstni kraj, kjer živim z družino na kmetiji v Lutrjih. Kraj Ponikva ima velik zgodovinski pomen in prepoznaven je predvsem po A. M. Slomšku, Blažu Kocenu, Mihaelu Zagajšku, ponikalnici, velikonočnici in seveda po prelepi baročni cerkvi, ki je posvečena sv. Martinu in je ena najlepših cerkva v Evropi. To nam je v času, ki nam je bil namenjen, predstavil naš domači ponkovški župnik, Alojzij Kačičnik. Izredno sem ponosna na kraj, kjer živim, in na svojo družino, sorodnike in prijatelje, ki me podpirajo. Hvala. Ne bom vas razočarala.« Ob prijetnem druženju so tako skupaj zaključili četrtkovo druženje. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Ženska zveza NSi na izlet v Bruselj

Tjaša Ferlež

Razdeljena država ne more biti uspešna

Tjaša Ferlež

Tudi šentjurske članice NSi na Bled

Tjaša Ferlež

Avtobus Svobode se je mudil tudi v Šentjurju

Jure Godler

Kandidatka Nove Slovenije Cirila Lavbič se predstavi

Jure Godler

Minister Jože Podgoršek obiskal Šentjur

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več