1.2 C
Šentjur pri Celju
06/12/2021
sentjur.net

ZD Šentjur vabi na brezplačno cepljenje proti Covid-19

Šentjur, 3. 6. 2021 – Cepilni Center Zdravstvenega doma Šentjur obvešča vse, ki ste bili v marcu in aprilu cepljeni s prvim odmerkom cepiva AstraZeneca, da pridete na cepljenje z drugim odmerkom tega cepiva, v soboto, 12 junija 2021, med 8:00 in 12:00 uro. Cepljenje  je namenjeno občanom Občine Šentjur in Dobje in bo potekalo v Zdravstvenem domu Šentjur, VHOD ŠT. 2 (med kavarno in lekarno). S seboj imejte Kartico zdravstvenega zavarovanja in cepilni kartonček, ki ste ga prejeli na cepljenju s prvo dozo. Cepljenje se izvaja v skladu z nacionalno strategijo cepljenja.

Pfizer prvo cepljenje

Cepilni Center Zdravstvenega doma Šentjur obvešča vse zainteresirane za cepljenje proti novemu koronavirusu, da bo to sredo, 9. junija, od 14:00 do 18:00 organizirano brezplačno cepljenje s prvim odmerkom cepiva PFIZER. Na cepljenje se ni treba prijaviti, cepljenje pa je namenjeno občanom Občine Šentjur in Dobje. Potekalo bo v Zdravstvenem domu Šentjur, VHOD ŠT. 2 (med kavarno in lekarno).  S seboj imejte Kartico zdravstvenega zavarovanja. Cepljenje se izvaja v skladu z nacionalno strategijo cepljenja. (ZD Šentjur)

Sorodne novice

Obvestilo: Poskrbimo zase in za druge – cepimo se!

Jure Godler

Interes za cepljenje v Šentjurju poskočil za več kot 300 odstotkov

ViP

Vabilo na cepljenje proti Covid-19

Jure Godler

Spominski znak za požrtvovalnost v roke gasilcev

Tjaša Ferlež

Zdravstveni dom Šentjur vabi na cepljenje proti Covid-19

Jure Godler

Porast okužb in poziv k pazljivemu ravnanju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več