29.6 C
Šentjur pri Celju
17/08/2022
sentjur.net

Prejeli smo: Morje ali bazen? Oboje!

Društvo prijateljev mladine Šentjur je ponovno organiziralo enodnevne izlete na morje v treh terminih. Letos nam je uspelo izvesti tradicionalni projekt »Pozdrav morju«, katerega smo se resnično veselili! Čeprav je za nami skoraj dve leti nepredvidljivosti in dnevnih novosti, pa nekaj še vedno ostaja enako – (finančna) podpora Občine Šentjur in Občinske zveze prijateljev mladine Šentjur. Kot leta poprej sta tudi tokrat zgoraj omenjena podpornika sofinancerja projekta »Pozdrav morju«.

Morje smo pozdravili v treh terminih, in sicer ob sredah, 14. 7., 28. 7. in 18. 8. 2021. Vsakič smo se zbrali ob 7. uri na avtobusni postaji v Šentjurju ter v polnem pričakovanju krenili na pot. Četudi smo se v drugem terminu iz Šentjurja odpravili v dežju, nas je v Fiesi pričakalo sonce in osvežujoča voda. Druženje smo popestrili še z delavnicami Centra za krepitev zdravja Zdravstvenega doma Šentjur, sprehodi v Piran ter ogledi znamenitosti mesta, obiskom Akvarija Piran in razstave kač …

Še dogodivščine na bazenu

Ura teče in nič ne reče, zato je čas odhoda vsakič prišel prehitro. Seveda, da nismo mogli mimo Trojan, ne da bi se prepričali, če je kakšen krof ostal še za nas. Po nakupu krofov smo pot nadaljevali proti domu in v Šentjur prispeli v predvidenem času. Morje, se vidimo čez leto dni!? Ko smo že mislili, da smo s poletnimi dogodivščinami zaključili, smo nepričakovano prejeli donacijo vstopnic za bazen Šentjur. Da je osvežitev v bazenu super rešitev za premagovanje poletne vročine, smo lahko sklepali iz hitrega odziva na objavo na strani društva.

Morje ali bazen? Oboje! Držimo pesti, da se bomo videli tudi naslednjem poletju. Pa še v kakšnem drugem letnem času tudi. (Aleksandra Gradišnik, predsednica Društva prijateljev mladine Šentjur)

Sorodne novice

Dedek Mraz: Nisem pozabil nate!

Jure Godler

Prejeli smo: Počitnikovanje goriških upokojencev

Jure Godler

V Tednu otroka z otroško predstavo Bodimo prijatelji

Jure Godler

Na cesti nisem sam: Povej! Pokaži! Prepreči!

Jure Godler

Prejeli smo: Čas za drugačnost in iznajdljivost

Jure Godler

Poslanstvo Društva prijateljev mladine Šentjur ostaja enako

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več