18.9 C
Šentjur pri Celju
05/07/2022
sentjur.net

S skupnimi močmi očistili staro odlagališče

Šentjur, 28. april 2022 – V mesecu aprilu obeležujemo svetovni dan zemlje, natančneje 22. aprila vsako leto. Šentjurski lovci so ob prazniku zemlje stopili skupaj, ter s skupnimi močmi očistili odlagališče odpadkov v Ciglarjevi grapi v Podgradu. Delovno akcijo je organizirala Lovska družina Šentjur, na pomoč pa jim je prišla tudi Krajevna skupnost Vrbno Podgrad skupaj z Mojco Tomažin in Matejem Malovrhom, ki je za delovno akcijo posodil dva delovna stroja, ki sta zbranim olajšala nekaj dela.

Skupno se je skozi leta na omenjenem območju zbralo okoli 1.000 kilogramov odpadkov, ki pa so sedaj že odstranjeni na njim primernem mestu. Preostali del smetišča, je bil kasneje še dokončno očiščen s pomočjo Javnega komunalnega podjetja Šentjur. Na sami delovni akciji je sodelovalo devet lovcev, ki so združili moči in s skupnimi močmi očistili naravo. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Očistili Prevorje in okolico

Jure Godler

Z domačimi gasilci izvedli čistilno akcijo

Jure Godler

Čistilne akcije: Pometimo pred svojim pragom

Tjaša Ferlež

Na Prevorju zbrali več kot 100 vreč odpadkov

Jure Godler

Moči so združili Loški gasilci in lovci

Tjaša Ferlež

Za čistejše in boljše okolje

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več