17.3 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Za pokal KS Slivnica ribarili v dežju

Slivniško jezero, 10. 10. 2015 – Ribiška družina Voglajna vsako leto med drugim prireja tudi tekmovanje v ribolovu za pokal Krajevne skupnosti Slivnica pri Celju. Čeprav ima tekmovanje v tradiciji veliko obiskovalcev, so se zaradi hladnega in deževnega vremena ribarjenja udeležili štirje tekmovalci. Deset minut pred začetkom tekmovanja so začeli s krmljenjem rib na območju lovljenja, ob 9.00 uri pa se je tekmovanje začelo. Na trnke so vztrajni ribiči ujeli krape, ploščiče, rdečeoke in tako nabirali težo za merjenje.

Tekmovanje so zaključili ob 13. uri, pred prostori RD Voglajna. Spregovorila sta gospodar ribiške družine Janko Plahuta ter predsednik KS Slivnica pri Celju Janez Palčnik. Četrto mesto si je priribaril Alojz Oblak (1300 g), tretje Wolfgang Kienle (3340 g), drugo je zasedel Branko Bratuž (3860 g), prvo mesto pa je s 7680 g dosegel Klemen Plahuta. Po podelitvi pokalov so si tekmovalci z gostitelji privoščili zasluženo kosilo. (Vid Palčnik)

Sorodne novice

Državno prvenstvo na Slivniškem jezeru

Tjaša Ferlež

Dobili so novega ribiškega carja

Tjaša Ferlež

Som rekorder v slivniških vodah

ViP

Kresna noč ob Slivniškem jezeru

Jure Godler

Darilo za kulturni praznik – čudovita avla in ploščad

ViP

Praznik KS Gorica pri Slivnici

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več